Vinduespolering i Farum

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

 

MEMpolering udbyder vinduespudsning i hele Farum og omegn

 

Da begge indehavere af MEMpolering er født og opvokset i Farum, så kender vi området som vores egen bukselomme. For os vil det være et gensyn med barndommen af udføre vinduespudsning på Stavnsholtskolen, Farum midtpunkt og Farum bytorv. Vi har mange mennesker som benytter sig af vores vinduespolering i Farum. Derfor kommer vi der dagligt, og kender både villavejene og lejlighederne i Farum midtpunkt.  Hele Farum er forbundet med nostalgi for MEMpolering, og derfor vil vi rigtig gerne udføre din vinduespudsning i Farum uanset om du skal have udført vinduespudsning privat eller til erhverv. Du kan trygt overlade vinduespudsning i Farum til os.

 

Når vi besøger vores barndomsby, medbringer vi særlige fordele

Farum er en særlig by for os, og det samme er vores kunder. Hver enkelt kunde modtager særlige fordele, når de vælger vores vinduespudsning i Farum. Når du bestiller en vinduespolering, så kommer den første fordel: Et stempelkort. Du har muligvis flere stempelkort i pungen, og vores stempelordning minder meget om dem, du normalt ser. Når du har fået ti stempler, så modtager du en gratis vinduespudsning i Farum. Du får et stempel hver gang, du får udført en vinduespolering. Vi har dog tilføjet et ekstra touch til vores ordning, som du muligvis ikke har set før. Hvis du anbefaler vores vinduespudsning til en ven eller kollega eller en helt tredje, så modtager både du og den pågældende person et gratis stempel. Der er dog en forudsætning, og det er, at vedkommende opretter sig som bruger hos MEMpolering. For hver gang du anbefaler nogen vores vinduespudsning, modtager du et gratis stempel. Nu tænker du måske: "Lad mig komme i gang med de anbefalinger." Måden det gøres på er, at du anbefaler personen, ved at sende deres mail til os. 

 

Et besøg af MEMpolering er altid forbundet med service i højeste kvalitet

Vi garanterer dig, at når vores vinduespudser besøger dig, så kommer han både med service og vinduespudsning i den højeste kvalitet. Alle vores mænd er servicemænd, og de ligger en ære i, at din vinduespudsning bliver en god oplevelse. For at vi også kan give dig topservice mellem hver vinduespudsning, så har vi en app. Med vores app har du altid din vinduespudser i Farum lige ved hånden. Hvis du ønsker det, kan du slå en indstilling til, som gør at du modtager en notifikation, når dine vinduer igen trænger til en vinduespudsning. 

 

Når vi besøger Farum, så gør vi det med respekt for jeres natur

Når MEMpolering sender en vinduespudser til Farum, så bliver han sendt afsted med grøn energi. Farum har adgang til naturskønneomgivelser, og vi værner om Farums bakkede morænelandskab, byens små søer og skovområder. Hvis du vælger at bestille en vinduespudsning hos MEMpolering, så kommer vores vinduespudser i en miljøvenlig bil, 60% af vores biler er elektriske de resterende kører 28,6 kilometer pr. liter benzin. Derudover udfører vi kun vores vinduespudsning med svanemærkede produkter. Hvis du vil vide mere om os, så har 5.000 kunder anmeldt vores vinduespudsning på Trustpilot. Takket være dem, har vi vundet titlen som Danmarks bedste vinduespudser alle år siden 2010. Uden undtagelse. Vi glæder os til at sætte kurs mod vores barndomsby, og give dig en formidabel oplevelse og de mest skinnende rene vinduer i Farum.

Trustpilot