Handelsbetingelser (pr. 28-7-2020)Online betaling
MEMpolering modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Faktura sendes direkte til den oplyste email og vil blive fremsendt, den næst kommende hverdag efter vinduespoleringen. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Produktinformation
Vi leverer vinduespolering. Der bestilles tid via klik-dine-vinduer guiden på vores hjemmeside, der får du også oplyst dine priser inkl. moms. Derefter booker du let en tid med din nyoprettet bruger online via vores online-kalender eller telefonisk. Vi fremsender fakturaen efter endt vinduespolering på den den oplyste email. Dine brugerdata bliver gemt så du nemt ved blot at logge ind kan bestille en vinduespolering igen.

Fortrolighedspolitik
Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Sikkerhed
MEMpolering bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Afrensning
Vi tilbyder også afrensning af dine vinduer, hvis normal vinduespolering ikke er nok til at få bugt med skidtet. Kæmper du f.eks med malerrester eller andet, kan vi klare dette for dig ved forudgående aftale.

Indvendig vinduespudsning
Ved indvendig vinduespolering er det kundens ansvar at sørge for, at vindueskarme og andet er ryddet inden vinduespoleringen foretages. Er dette ikke gjort, bliver det betragtet som et blokeret vindue og derfor ikke pudset.

Betalingsbetingelser
Betaling skal ske senest 5 dage efter modtagelse af faktura, med mindre andet er aftalt. Der opkræves et rykkergebyr på 100 kr. pr. rykkerskrivelse ved overskridelse af betalingsfristen.

Faktura sendes direkte til den oplyste email og vil blive fremsendt, den næst kommende hverdag efter vinduespoleringen.

Aflysning skal ske inden 24 timer før aftalt tidspunkt ellers vil der bliver opkrævet et afbestillingsgebyr af 280 kr. for privatkunder og 380 kr. for erhvervskunder pr. afsat time. Priser oplyses i forbindelse med med bestilling af vinduespolering og oplyses til kunden, før kundens bekræftelse af bestillingen. Der tages forbehold for løbende at ændre priser.

Reklamation
Som en del af vores tilfredshedsgaranti beder vi om hurtigst muligt at kontakte os, hvis vi ikke har levet op til dine forventninger. Dog senest 24 timer efter poleringsdato. Herefter sørger vi hurtigst muligt for at udbedre fejlen til din tilfredstillelse.

Priser oplyses i forbindelse med bestilling af vinduespolering og oplyses til kunden, før kundens bekræftelse af bestillingen. Der tages forbehold for løbende at ændre priser.

Hvad bliver bl.aa ikke vasket væk ved normal polering
  • Silikone/klistermærker og rester derfra (f.eks. nye vinduer)
  • Kalk (pas på med at spule vinduerne med haveslangen, da der efterlader kalkrester)
  • Cement, mørtel, maling, lak og olie og lignende


  • Virksomhedsinformation:

    Mempolering.dk-hjemmesiden (www.mempolering.dk) og andre bestillingsplatforme under navnet Mempolering.dk drives af Pudserfirmaet ApS (CVR nr. 40255060)