Vinduespudser i Holte

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

 

Vores vinduespudser står altid til rådighed i Holte og vi er klar til at pudse dine vinduer

 

Helt indtil midten af 1800-tallet bestod Holte primært af skov. Med tiden er der konstant blevet bygget til, og derfor har Holte i dag meget at byde på, for en virksomhed som MEMpolering. Hvis du bor i Holte, og dine vinduer trænger til en vinduespudsning, så er en vinduespudser hos MEMpolering altid klar til at indfri opgaven. Vi har altid en professionel vinduespudser med mange års erfaring, som står klar til, at tage turen hen af Kongevejen, for at give dig en vinduespudsning, der efterlader dig med et skinnende og klart resultat. Vi er i stand til at udføre vinduespudsning på alle typer bygninger i Holte, da vores kompetente mænd, har alt det nødvendige udstyr til rådighed.

 

"Hvad skulle det være?" - "Nogle særlige fordele, siger du? Den klarer vi som vinduespudser"

Enhver kunde er særlig for MEMpolering, og hvad giver man særlige kunder? Man giver dem særlige fordele, hvis du spørger os. Alle vores kunder, skal have lov til at mærke, hvordan de er vores drivkraft, inklusiv dig. Derfor fungerer det sådan, at når du bestiller din første vinduespudsning, så er du allerede et skridt nærmere en gratis vinduespolering. For hver gang du modtager en vinduespolering, modtager du et stempel på dit stempelkort. Ti stempler udløser en gratis vinduespudsning. Ligesom på dine lokale stamsteder, så får du et stempel, hver gang du benytter vores service. Der hvor vores stempelkort adskiller sig, fra de fleste andre, er ved vores funktion: "Anbefal en ven." Lyder det let? Det er det også. For hver gang du logger ind på din profil, og anbefaler din ven os som vinduespudser ved at indsætte vedkommendes mail, så er der både et gratis stempel i hus til dig og din kammerat. Den eneste forudsætning er, at din ven opretter sig som bruger og bestiller et besøg af vores vinduespudser.

 

"Ellers andet?" "Service og vinduespudsning i topkvalitet? Det skal vi give dig"

Hos MEMpolering er det en selvfølge at vinduespudsning i topkvalitet, går hånd i hånd med service i topkvalitet. Det har altid været en del af vores mission. Vi mistænker at en stor del af årsagen til, at vi er blevet kåret til Danmarks bedste vinduespudser alle år uden undtagelse siden 2010 af Trustpilot, er netop dette faktum. Når du opretter dig som kunde hos os, så hører du automatisk under vores kvalitetssikring. Ved at have kvalitetssikring, så kan vi garantere dig, at hvis det mod al forventning skulle ske, at du ikke er tilfreds med din vinduespolering i Holte, så retter vi op på fejlen, og det kommer selvfølgelig ikke til at koste dig ekstra. Det essentielle for os er, at du altid er tilfreds med resultatet af din vinduespudsning. 

 

Lige nu og her kan du modtage dit uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Holte

MEMpolering har ydet en stor indsats for, at det skal være nemt, hurtigt og enkelt for dig, at booke en tid til en vinduespolering. Det eneste du skal gøre er, at du skal klikke dine vinduer. Under vinduerne dukker der nu en pris op. Denne pris er dit uforpligtende tilbud. Det eneste du herfra skal gøre er, at du skal udfylde kontaktformularen og booke en tid til din vinduespudsning. Derefter er en vinduespudser på vej til dig, og han kommer kørende i en miljøvenlig bil, som kører 28,6 km pr. liter benzin. Derudover pudser han kun med svanemærkede produkter, da vi ligger en ære i at værne om moder jord. Din billigste og mest fleksible vinduespudser, har kun tilbage at sige, at vi glæder os til at give dine vinduer et klarsyn.

Trustpilot