Vinduespudser i Ballerup

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

 

Se hjertet af Ballerup klart - MEMpolering pudser hele byen

 
Nordvest for København holder vores vinduespudser til, og han er klar til at pudse dine vinduer hvor end du bor i Ballerup og hvornår end du ønsker, at de bliver pudset. Vi har minimum en vinduespudser til at køre rundt i Ballerup dagligt, da vi giver mange mennesker i byen en tydelig udsigt. Vi kender byen, som var det vores egen hjemby, da vi selv har leget ved markerne på Tom's chokoladefabrik, og derfor er vi bekendt med, hvordan en vinduespudsning tilgås bedst, uanset hvilken type vinduer du har.

MEMpolering er lig med gratis polering

Hos MEMpolering er det vigtigt for os, at hver enkelt af vores kunder, får tilbudt noget specielt af os. Derfor har vi en række fordele, som gør, at du kan få en gratis vinduespolering. Hvornår den skal ligge, har du selv stor indflydelse på. Du får altid et stempelkort hos os, når du bestiller din første vinduespudsning. På dette er der ti stempler. Hver gang en vinduespudser fra MEMpolering er ude hos dig, så får du et stempel. Ti stempler er lig med den store Jackpot: En vinduespudsning. Men der hvor din indflydelse for alvor kommer ind i billedet er ved vores funktion: "Anbefal en ven." Den funktion fungerer sådan at du anebfaler en du kender (eller en du ikke kender, under forudsætning af at du kan skaffe deres e-mail) vores service. Hvis vedkommende opretter sig hos os, så modtager ikke kun du, men så modtager i begge to et gratis stempel. Når dit stempelkort er opbrugt, så har vi et nyt liggende klart til dig og så fortsætte proceduren.

En anden stor fordel vi har klar er service i topkvalitet

Vi har allesammen prøvet at gå ind på en restaurant og siddet sultne og tørstige og set frem til, at tjeneren kom ned til os. Tjeneren kommer og vedkommende er bare i dårligt humør. Så næste gang går du i stedet ned til Bjarne's pølser på rådhusets parkeringsplads, for her ved du, at du altid får den bedste service. Service er altafgørende for oplevelsen, hvad end du skal have. Derfor har hver enkelt vinduespudser hos MEMpolering service i højsædet hver eneste gang, han er ude på en opgave. For at sikre os at serviceniveauet holdes, så har vi kvalitetssikring. Vores kvalitetssikring indbefatter, at hvis vi står i den uheldige (og utænkelige) situation at der er mangler på din vinduespudsning, så kører vores vinduespudser ud og retter fejlen op. Han medbringer ingen beregning, men medbringer til gengæld et smil og en undskyldning. 

Vi elsker at pudse for Ballerup og vi vil elske at pudse for dig

Men altså, jeg har jo de der virkelig komplicerede vinduer, det vil i ikke elske." Men her må vi korrigere dig. Uanset hvilken type vinduer du har, så har vi en mand, der kan løfte opgaven. MEMpolering havde vore første vinduespudser på gaden i 2010, hvilket betyder at vi har bred erfaring i at pudse alle typer vinduer og alle typer bygninger. Vi skal blot kende dine vinduer, og så sender vi den rigtige mand. Måden vi lærer dine vinduer at kende på er ved at du klikker dine vinduer. Hvis alle dine vinduer, eller nogen af dine vinduer, er ens, så klikker du det antal du har. Dernæst kommer prisen op. Den pris er markedets billigste. Din eneste opgave herfra er at booke en tid, og derfra vil vi tage os af resten.

Trustpilot