Vinduespudsning i Hedehusene

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

 

MEMpolering pudser: "Husene på Heden" - Vinduespolering i Hedehusene

Hos MEMpolering er vi stolte af at pudse: "Husene på Heden" og vores arme er altid åbne for en ny kunde. Uanset hvor i Hedehusene du bor, kan du bruge os til din vinduespudsning, da vi dækker hele Hedehusene. Vi er så heldige at kunne sige, at vores vinduespudser har kørt i Hedehusene længe, så hver og en af vores mænd er lokalkendte i området. Så hvis dine vinduer trænger til en vinduespudsning, så få et uforplgitende tilbud i dag. Hvad end det er privat eller erhverv, så løfter vi gerne opgaven.

 

Gratis vinduespolering i Hedehusene. I dag? Måske?

Hos MEMpolering elsker vi at vise vores kunder, hvor meget i betyder for os. Derfor værner vi om hver og en af jer. Den bedste måde at gøre det på, når man udbyder vinduespudsning, er ved at tilbyde gratis vinduespudsning. Så det gør vi, og vi gør det hvornår end, du er klar til det. Når du er kunde hos MEMpolering, så modtager du et stempelkort. Ti stempler udløser en gratis vinduespudsning hos dig i Hedehusene. Det er muligvis en ordning, du har set før på en af dine lokale cafeer, hvor du i stedet for gratis vinduespudsning kan modtage en gratis kaffe. Du får et stempel for hver vinduespolering du modtager. For at speede processen op har vi indført, at du får et gratis stempel hver gang du anbefaler en ven at bruge MEMpolering som sin vinduespudser. Du anbefaler vedkommende via e-mail, din kammerat opretter sig som kunde og i modtager begge to et gratis stempel. Du får et stempel, pr. ven som du anbefaler, og derfor kan du modtage en gratis vinduespolering, hvornår end du er klar til det. 

 

Miljø- og serviceorienteret hele vejen igennem

Vi er altid åbne for at ligge vejen forbi dig, da vi dagligt har mere end en vinduespudser kørende på Holbækmotorvejen. Når vores mænd kører rundt mellem hver vinduespudsning, så gør de det med miljøbevidsthed. Alle vores biler kører 28,6 km pr. liter benzin, og vi pudser kun med produkter som er svanemærket. Når du vælger os til din vinduespudsning, takker du dermed også ja til at vi sammen skal værnes om et grønnere miljø. Derudover så garanterer vi dig service i topkvalitet ved hver vinduespudsning. Var det nok? Nej, det var det ikke. Så her er lidt mere. Hos MEMpolering har vi en kvalitetssikring. Denne indbefatter, at hvis du efter en vinduespolering tænker: "Der mangler noget" så kommer vores vinduespudser hastigt og retter op selvfølgelig uden beregning. 

 

4.000 mennesker tager sjældent fejl

Måske vil vi faktisk gå så langt som at sige at 4.000 mennesker aldrig tager fejl. Det nummer er antallet af mennesker, der har været inde på vores Trustpilot og anmelde vores vinduespudsning. Takket være dem, er vi siden 2010 blevet kåret til Danmarks bedste vinduespudser alle år uden undtagelse. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi er noget for dig, så klik ind og læs, hvad andre siger om os. Hvis du ønsker at bruge os, så skal du klikke på de vinduer, du har. Klik flere gange ved flere antal. Herefter kommer en pris, den er dit uforpligtende tilbud. Udfyld dernæst kontaktformularen og book din tid til vinduespudsning i Hedehusene.

 

Du kan læse vores Trustpilot anmeldelser her.

Trustpilot