Vinduespudser i Hvidovre

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

 

Vinduespudser i Hvidovre, som altid har plads til en ekstra kunde

MEMpolering har haft basis i Hvidvore i en årrække og vi er stolt af fremgangen af kunder i byen. Hvidovre er i sandhed en by, der nyder godt af de fordele en vinduespudsning fører med sig, da byen grænser op til Øresund. Hvidovre er også en bydel som mere end mange andre, har behov for vinduespolering, da saltet i vandet medfører, at vinduerne bliver en tand ekstra fedtede oveni alle de andre ting, der til daglig giver pletter på vinduerne. Ligemeget hvor tæt på, eller langt væk, du er på Øresund, så er vi klar til at pudse dine vinduer.

 

En ting du altid kan forvente hos MEMpolering er en bonus

Hos MEMpolering er det ikke nogen hemmelighed, at vores kunder betyder alt for os. Det er rigtig vigtig for os, at alle vores kunder, får startet deres oplevelse som kunde hos MEMpolering med noget særligt. Derfor har vi en ordning, som indbefatter, at når du første gang bestiller en vinduespolering, så viser vi vores værdsættelse, ved at placere et stempelkort direkte i hænderne på dig. "Stempelkort? Det der, man får på kaffebarer?" Tænker du måske. Her er svaret ja og nej. Ordningen er lidt derhen af. Du får 10 vinduespudsning, et stempel for hver vindpuespolering, og når du har 10, så kommer en vinduespudser ud og giver dine vinduer et gratis klarsyn. Men ordningen indbefatter en bonus, og den hedder: "Anbefal en ven." Den bonus fungerer sådan, at du via din mail, anbebfaler en af dine venner til os. Hvis din ven bliver bruger hos os, så får i begge to et gratis stempel. Det vil sige jo flere anbefalinger, jo flere gratis stempler, og jo tættere kommer du på din gratis vinduespudsning.

 

Vores priser er billige men vores service er dyrebar

Nogen gange betyder et billigt tilbud, at servicen bliver derefter. Det har vi aldrig helt forstået, men lad os nu ikke hænge os ved det. Pointen er, at det gør sig ikke gældende, når du bestiller en vinduespudsning hos os. Når vores vinduespudser rykker ud hos dig i Hvidovre, så gør han det med et serviceniveau som er i topform, så han kan sikre dig, at du får den bedste oplevelse. Derudover har vi kvalitetssikring, så hvis uheldet (mod al tænkelig forventning) skulle ske, og der er en mangel på din vinduespudsning, så skynder vores vinduespudser sig tilbage til Hvidovre og retter op på sin vinduespudsning med et smil - uden beregning naturligvis

 

Billigt tilbud - dyrebar service - særlige fordele i Hvidovre. Er du klar til det?

Det tænker vi, tror vi, og det håber vi, du er. Hvis du er, så skal du klikke dine vinduer. Hvis du har flere ens vinduer, så klikker du det antal, som du har af det pågældende vindue. Når dine vinduer er klikket, så fremgår en pris. Denne pris er dit uforpligtende tilbud. Derefter indsætter du dine informationer og booker en tid og så er en vinduespudser på vej ud til dig. Hvis du har brug for at kontakte os eller noget som helst andet, så kan du downloade vores app, så du altid har os lige ved hånden. Her kan du booke tider hele døgnet og du kan slå en funktion til, som giver dig en notifikation, når dine vinduer igen trænger til en vinduespudsning. Så slipper du for at tænke over det. Vi glæder os til igen at sætte kurs mod Hvidovre i en brændstofvenlig bil og udføre din vinduespudsning med svanemærket sæbe, så vi sammen har fornøjelsen af at bidrage til et grønnere miljø. 

Trustpilot