Vinduespudser i Snekkersten

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

I Snekkersten tilbyder MEMpolering de laveste priser og den højeste kvalitet på din vinduespudsning

Når en af vores vinduespudsere kører ad strandvejen fra København mod Helsingør stopper vi ofte ved en af Danmarks stjerner: Snekkersten. Her stopper vi for at sørge for, at borgerne i Snekkersten altid har den klareste udsigt til den historie, som byen er fuld af. I MEMpolering forbinder vi Snekkersten med en fantastisk kulturhistorie, som tydeligt viser sig ved de vinduer, vores vinduespudser i Snekkersten støder på. Uanset om du har et af byens mindre lave huse, eller om du bor i en større villa, tilbyder MEMpolering dig en vinduespudsning i Snekkersten, hvor prisen er bund og kvaliteten er i top.

 

Vi følger den teknologiske udvikling og har den verdensførende teknologi inden for vinduespolering

Når teknologien udvikler sig, udvikler MEMpolering sig sammen med den. Derfor har vi udviklet app’en ”MEMpolering,” som er måden hvorpå, du altid har din vinduespudser lige ved hånden. Med vores app har vi samlet alt det du har brug for ét sted. Når du downlader vores app, har du mulighed for at chatte med din vinduespudser samt mulighed for at skrive med en af vores medarbejdere på kontoret. Vi er altid til rådighed på chatten i tidsrummet fra 7- 19, ligesom det er i timerne fra 7 – 19 alle ugens dage, at du har mulighed for at booke en vinduespolering i Snekkersten. Derudover giver vores app dig adgang til vores afbestillingsfunktion, som gør, at du enten kan ombooke eller annullere din vinduespudsning helt indtil 24 timer inden, den skal finde sted.

Vores app er ikke det eneste område, hvor teknologien er i top. Hos MEMpolering bruger vi den verdensførende teknologi inden for vinduespolering: 1 til en billion vand. Hvad det betyder rent teknisk, kan du finde mere information om her

I praksis betyder det, at uanset om du er indehaver af et mindre hus med små vinduer, om du er indehaver af større erhvervsejendomme eller om du er indehaver af et hus med solceller, tilbyder vi dig en vinduespudsning, som garanterer dig det mest optimale resultat hver gang. Denne teknologi tages ikke i brug ved alle vinduespudsninger, men den tages i brug ved nogle helt bestemte, og når du kontakter os, giver vi dig en vurdering af, hvad netop dine vinduer har brug for. Måske tænker du: ”Har vinduer forskellige behov?” Hertil er svaret et stort rungende ja. Men hvad dine vinduer har behov for, det guider vi dig igennem.

 

Ikke én, ikke to, men tre muligheder for at optjene rabat og få en gratis vinduespudsning imorgen

Hos MEMpolering tilbyder vi: Fleksibel rabat, grøn rabat og stempel rabat. Fleksibel rabat indebærer, at jo mere fleksibel du er, jo flere penge kan du spare. Hvis du fx ved, at du på lørdag er hjemme mellem kl 16.00 og 18.00, og du vælger en tid klokken 17.00 med den maksimum fleksibilitet med + / - 60 minutter, udfører vi din vinduespolering mellem klokken 16.00 og 18.00. Du kan maksimum få 30 kroner i rabat ved denne rabatordning og størrelsen på din rabat afhænger af, hvor stor fleksibilitet du udviser. Derudover har vi opbygget et system, der gør, at du altid har mulighed for at optjene rabat på din vinduespolering i Snekkersten. Vores grønne rabat er vores måde at belønne dine miljøvenlige valg. Den grønne rabat fungerer ved, at når du går ind for at booke en tid til vinduespudsning i Snekkersten, vil der komme nogle grønne tider frem på skærmen. Den grønne markering betyder, at vi på dette tidspunkt har en vinduespudser ude på en opgave nær din adresse og vi derfor kan spare naturen for noget af den benzin, den ikke bryder sig om. Vi tilbyder dig 20 kroner i grøn rabat på din vinduespolering, hvis du vælger en af vores grønne tider. Derfor mener vi det bogstaveligt, når vi siger, at det ikke koster noget at være god ved miljøet. Tværtimod. Vores tredje rabatordning er den, hvor du for alvor kan optjene en gratis vinduespudsning med højt hastighed: Stempel rabat. Ved at optjene 10 stempler modtager du en gratis vinduespolering. Når du modtager en vinduespudsning, modtager du et stempel. Men hvis du vil skrue op for processen, kan du tage vores: ”Anbefal en ven” funktion i brug. Simpelt fortalt indebærer den funktion, at hver gang du anbefaler en af dine venner at oprette sig som bruger hos os, og vedkommende rent faktisk gør det, modtager både du og din ven et gratis stempel. Den eneste forudsætning er, at vedkommende du anbefaler, opretter sig som bruger. Hver gang du anbefaler en ven, modtager du et gratis stempel. 10 anbefalinger i dag giver dig muligheden for en gratis vinduespolering i morgen.

 

Du kan se hvad vores kunder siger om os på Trustpilot her.

Trustpilot