Vinduespolering i Albertslund

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

 

Over 60% af Albertslund er grønne områder, det samme er vores biler. Derfor kommer vores vinduespudser altid med grøn energi i Albertslund

Albertslund er en by, som består af meget skov og grønne områder, og det ønsker vi i MEMpolering at værne om. Derfor kommer vi med grøn energi, når vi rykker ud til en vinduespudsning i Albertslund. 60% af vorres biler kører på el og vi anvender udelukkende svanemærkede produkter. Når det så er sagt, skal vi også huske på, at udover de skønne naturområder, så er Albertslund også en moderne bydel bestående af en lang række lejligheder og huske. For at de huse kan have en klar udsigt til byens skønne natur, så kræves det, at en vinduespudser rykker ud en gang i mellem. Når dine vinduer trænger til en vinduespudsning, så er MEMpolering klar. 

 

Udover vi er Albertslunds billigste vinduespudser, får du til tider også gratis vinduespolering

Når vi siger, at vores kunder er vores motivation, så mener vi det. Vi er stolte af hver enkelt kunde vi har tilegnet os, og det ser vi ingen grund til at skjule. Derfor kan vi garantere dig, at når du bestiller en tid til en vinduespudsning hos os, så skriver du dig samtidig op til minimum en gratis vinduespudsning og muligvis flere. Hos os får du et stempelkort, og på dette kort kan du få et stempel, hver gang du modtager en vinduespolering. Når du har ti stempler, siger vi: "Ding ding ding" og du har så vundet en gratis vinduepudsning. Den procedure har du muligvis hørt om før. Dog har vi en ekstra funktion, som gør, at du kan modtage en gratis vinduespolering betydeligt hurtigere. Ved at skrive en kammerats e-mail i vores system og dermed anbefale en den pågældende preson at bruge vores vinduespudsning, så modtager både du og vedkommende et gratis stempel, under den forudsætning at vedkommende opretter sig som bruger.

 

Knivskarp vinduespolering og tårnhøj service i Albertslund 

Vi har dagligt mere end en vinduespudser kørende i Albertslund. Det har vi haft i en længere årrække, og derfor kender vi byen ikke blot ligeså godt, men endnu bedre end vores egen bukselomme. Det er alfa omega for os, at når vores vinduespudser har besøgt dig, så har du lyst til, at vi snart kommer igen. For os er det et must, at du får den bedste service. Vi er så heldige, at vores kunder ikke er blege for, at dele de oplevelser de har haft, når de har modtaget en vinduespudsning. Hvis du vil vide, hvad du får, når du booker hos MEMpolering, så har intet mindre end 5.000 mennesker tilkendegivet deres mening om os på Trustpilot. Den platform beviser, at det kan betale sig, altid at have kvalitet og service i højsædet, fordi siden 2010 er vi blevet kåret til Danmarks bedste vinduespudser hvert år. Hvis der mod forventning er fejl på din vinduespudsning, rettes disse uden beregning. På den måde kan vi garantere, at du altid ender med at være tilfreds, når du modtager vinduespolering af os i Albertslund. 

 

 

Vi er sikre på, at din nabo bruger os, så skal vi ikke ligge vejen forbi dig, når vi alligevel er i området? 

Vi har kunder i hele Albertslund og vi kommer ugentligt i både Hyldespjældet, Morbærhaven og Galgebakken. Uanset om det er en privatbolig, en cafe, en skole eller noget fjerde, du skal have pudset i Albertslund, så kan du trygt sætte os på opgaven. Ved at du klikker dine vinduer, så kan vi se omfanget af opgaven, og sikre os at vores mest kvalificerede vinduespudser bliver sendt ud. Hvis du har en bygning, der enten kræver rapelling eller lift, så kan vi også fikse det. Der er ikke nogen opgave, der er for stor til os. Vi håber på, at vi får lov til at møde dig, så vi sammen kan værne om Albertslunds ejendomme og byens fantastiske natur.

Trustpilot