Vinduespudser i Charlottenlund

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

MEMpolering ved, at når en by er opkaldt efter en royal, skal den behandles royalt

MEMpolering har vinduespudsere kørende i Charlottenlund dagligt, og vi servicerer mange kunder i hele byen, da det er et af vores hovedområder. Vi har et yderst indgående kendskab til Charlottenlund, og vi ved derfor, hvordan en vinduespudsning tilgås på bedst mulig vis. Byens navn stammer fra en prinsesse, og med alle de prinsesser vi ligenu har i Danmark, er vi blevet bekendte med en ting, alt hvad der er forbundet med en prinsesse, fortjener topkvalitet. Derfor er det altid en fornøjelse at udføre en vinduespudsning i Charlottenlund.

 

Med særlig kvalitet følger særlige fordele

Udover at vi kan tilbyde den mest fleksible vinduespolering i Charlottenlund, så kan vi tilbyde de bedste kundefordele. Den først fordel får du, når du bestiller din første vinduespudsning. Her modtager du et stempelkort. Det er i og for sig en enkel ordning. Hver gang vores vinduespudser besøger dig i Charlottenlund, så modtager du et stempel. Når du har modtaget 10 stempler, så får du en gratis vinduespudsning. Dét er i sig selv ikke mere særligt end hvad 7/11, Joe and the Juice og Espresso House gør. Så derfor har vores stempelordning en funktion, der gør, at du hurtigt kan få din gratis vinduespudsning. Hvis du vil. Når du går en tur med din kammerat på Charlottenlund fort, så kan du spørge vedkommende: "Hvis dine vinduer trænger til et klarsyn, så synes jeg du skal bestille din vinduespudsning hos MEMpolering, fordi så får vi begge to et gratis stempel." Hvis din kammerat booker en tid, så er stemplet i hus. For jer begge to. For hver gang du anbefaler vores vinduespolering til en ven, modtager du et gratis stempel. Når dit stempelkort er opbrugt, modtager du et nyt, og proceduren gentager sig. 

 

Hvad er royalt værdigt ud over vores vinduespudsning? Vores service

Hos MEMpolering er det vigtigt for os, at udover de rene vinduer så skal vores kunder have en oplevelse af, at mødet med vores vinduespudser var fornøjeligt. Derfor ankommer vores vinduespudser altid med et smil, som han vil beholde på, medmindre han får sæbe i øjet under en vinduespudsning for det gør ondt. Men ellers beholder han det på. Hvis det utænkelige skulle ske, nemlig at uheldet er ude, og du oplever der er en fejl eller mangel på vores vinduespolering, så sender vi en vinduespudser til Charlottenlund, så snart det passer dig, og retter op på fejlen med et smil uden beregning. Selvfølgelig er en essentiel del af service mødet mellem dig og vores vinduespudser, men vi ønsker også at være tilgængelig mellem hver vinduespudsning. Derfor har vi udviklet en app. Med den har du altid din vinduespudser lige ved hånden, som står klar til at hjælpe, hvis behovet opstår. Derudover kan du slå en funktion til, som indebatter at du modtager en notifikation, når dine vinduer igen trænger til en vinduespudsning. Så behøver du ikke selv tænke over det. 

 

Skal vi fjerne din plet på vinduet? Så giver vi dig den billigste pris på markedet

Udover at vi siden 2010 er blevet kåret til Danmarks bedste vinduespudser uden undtagelse, så tilbyder vi også markedets billigste vinduespolering. Det kan du se, når du ovenover klikker dine vinduer. Du klikker de vinduer, der ligner dine mest. Har du flere ens vinduer, så klikker du det antal, du har. Med det samme vil prisen på din vinduespudsning fremgå. Derfra kan du udfylde kontaktformularen og booke en tid. Hvis du er lidt nysgerrig på, hvad folk egentlig har af oplevelser med os, så klik ind på vores trustpilot, hvor 5.000 kunder har tilkendegivet, hvad de synes om MEMpolerings vinduespudsning. Vi ser frem til at møde dig, og når vi besøger dig, så kommer vi med grøn energi, højst sandsynligt i en af vores el-biler (60%), og produkter som udelukkende er svanemærkede.

 

Trustpilot