Vinduespudser i Helsinge

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

MEMpolering tilbyder både den billigste og bedste vinduespudser i Helsinge

Nogen: ”Du får, hvad du betaler for.” Det er en kliché, som vi i MEMpolering ligger en ære i at bryde. Hvordan kan vores vinduespudser i Helsinge både give den billigste pris og levere den højeste service? Det kan vi fordi, at alle skal have råd til en vinduespudsning. Ligesom at alle skal have mulighed for, deres vinduespudsning i Helsinge bliver endnu billigere, derfor har vi ikke én, ikke to, men tre rabatordninger: Grøn rabat, fleksibel rabat & stempel rabat.

 

Vi gør vores vinduespudsning i Helsinge miljøvenlig via rabatter

Vores grønne rabat er vores måde at gøre vores vinduespudsning så klimavenlig som muligt. Den grønne rabat dækker over, at når du logger ind for at sende bud efter en vinduespudser i Helsinge, vil du i bookingsystemet kunne se, at der er nogle grønne tider, når du booker.

En grøn markering illustrerer, at vi i netop dette tidsrum har en vinduespudser ude i dit nærområde, og at hvis du vælger denne tid, vil du modtage grøn rabat på 20 kroner på din vinduespudsning. Vores fleksibel rabat.

Vores fleksibel rabat kan give dig op mod 30 kroner i rabat på din vinduespolering, hvis du er fleksibel med, hvornår vi kommer. Hvis du ved, at du på torsdag er hjemme mellem klokken 07.00 – 10.00 og vælger en tid klokken 08.00, kan du vælge at være fleksibel med + / - 60 minutter. Hvis du udviser maksimum fleksibilitet, som er 60 minutter, kommer vores vinduespudser mellem klokken 07.00 og klokken 09.00, og du sparer 30 kroner på din vinduespolering. Mængden af rabat afhænger af, hvor fleksibel du er.

Stempelrabat kender du sandsynligvis fra cafeer. Du får et stempel, hver gang du køber noget at drikke, og når du har 10 stempler, får du en gratis kaffe. Vores stempelordning minder den. Hver gang du får besøg af en vinduespudser i Helsinge, modtager du et stempel. Når du har 10 stempler, modtager du en gratis vinduespolering. Dog har vores stempelordning et twist, som gør, at du kan modtage din gratis vinduespudsning allerede i morgen, hvis du har brug for det. Det twist hedder: ”Anbefal en ven.”

Anbefal en ven fungerer på den måde, at hver gang du anbefaler en person at bruge MEMpolering til deres vinduespolering, modtager du et gratis stempel, hvis den pågældende person opretter sig som bruger i vores system. Det vil sige, at hvis du formår at anbefale en vinduespudsning i Helsinge til 10 venner i venner i dag, har du en gratis vinduespolering i morgen.

 

Når du vælger MEMpolering, vælger du den verdensførende teknologi inden for vinduespudsning

MEMpolering kan som noget ganske særligt tilbyde verdensførende teknologi inden for vinduespudsning. Teknologien går under navnet: 1 til en billion vand. Du kan læse mere om
teknologien her. Helt simpelt og praktisk betyder dette, at hvis du har en større erhvervsbygning, hvis du har et hus med store vinduer eller hvis du har solceller, udfører vi din vinduespudsning med noget ganske særligt vand, som tydeligt vil vise dig, at vinduespudsning er en kunst. Har du brug for dette vand? Det behøver du ikke at tænke på. Det tager vi stilling til, når du udfører din bestilling og vi vurderer hvilke materialer, du har brug for.

Du kan altid få fat på din vinduespudser fra MEMpolering, uanset om du venter på bussen, ligger i sengen eller er på arbejde. Det kan du fordi, at vi har app’en: Download app her. En app som samler alt det, du har brug for i forbindelse med din vinduespolering på ét sted. Via vores app kan du skrive med din vinduespudser, og du kan skrive med en administrativ medarbejder alle dage mellem 7 – 19. De kunder som downloader vores app får adgang til vores afbestillingssystem, som er systemet, hvor du har mulighed for enten at annullere eller ombooke din vinduespolering helt indtil 24 timer inden, du skulle have den udført.

Vi arbejder hele tiden på at kunne give vores kunder flere fordele, og vi håber, at du har lyst til blive en af vores kunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

Trustpilot