Vinduespudser i Valby

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

Valby favner alle mennesker og alle bygninger, MEMpolering favner hele Valby

En række af de danske perler har deres udspring i Valby. Hvad havde det danske TV egentliv været uden Olsen-banden og Matador? Udover at gøre den danske TV skærm fornøjelig, er Valby en bydel, som er fornøjelig at kigge ud på hver morgen, hvis du er så heldig at være bosat der. Hvad end du har udsigt til Valby bakke, Zoo-tårnet eller en del af Carlsberg, så er det en udsigt, der fortjener, at den kan ses klart. Derfor er det en ære for MEMpolering at kunne sige, at siden 2010 har vi dagligt haft en vinduespudser eller flere ude, og give Valby´s vinduer klarsyn. Hvis turen er kommet til dine vinduer, så rykker vi gerne ud til dig, hvornår end du ønsker det.

 

Valby rummer flere unikum, derfor giver vi vores kunder unikke fordele

Selvom vi er solidt etablerede i Valby, så stopper vi aldrig med at tænke over, hvordan vi kan gøre vores vinduespudsning bedre for den enkelte kunder. Vi giver dig en række særlige fordel, når du vælger at bruge MEMpolering til din vinduespolering, og en af dem er besparelser. Første gang du booker en vinduespudsning hos os, så modtager du et stempelkort. Årsagen er naturligvis, at du i sidste ende skal kunne få en gratis vinduespolering pr. stempelkort. Vi har mange forskellige måder at få gratis stempler på. Den ene er den traditionelle, som du kender fra de mange kaffeshops i Spinderiet og de forskellige cafeer i Valby. Du får et stempel for hver gang, du modtager en vinduespudsning. Når du 10 stempler, så er du klar til at modtage vinduespolering gratis. En anden måde at få stempler på er vores ”anbefal en ven” funktion der ikke kun giver dig et gratis stempel, men også din kammerat. Det eneste det kræver, er at du anbefaler din vens e-mail. Når vedkommende har oprettet sig som bruger hos os, så modtager i begge to et gratis stempel. Hvem havde troet, det ville være en fordel at have mange venner med beskidte vinduer? Det havde MEMpolering. 

 

Bedste vinduespudser på Trustpilot, fordi vi altid har service og pletfri i højsædet

Siden 2010 hvor vi kom ud på Trustpilot, så er vi blevet vurderet af jer kunder syv år i streg som Danmarks bedste vinduespudser. Det er vi så stolte af og motivationen for at statistikken skal fortsætte, gør at vi ligger en ære i hver enkel vinduespudsning. Der er et sind som vores vinduespudser altid medbringer, når han kommer ud til dig, og det er hans service-sind. For at være på den sikre side har vi en kvalitetssikring. Den kvalitetssikring indbefatter, at hvis vi mod alle odds, skulle ende i en situation hvor der er fejl eller mangler på din vinduespolering, så sætter vores vinduespudser hastigt kurs med Valby for at rette op på fejlen. Det gør han med et smil og en undskyldning, og han gør det helt uden beregning. Dog er en del af vores mindset, at service også skal finde sted mellem hver enkelt vinduespudsning. Så hvordan indfries dette? Det gør det ved en app. MEMpolering har derfor en app, hvor du altid kan have os lige ved hånden. Her kan du blandt andet, i tilfælde af du ønsker det, slå en funktion til hvor du modtager en notifikation, næste gang dine vinduespudsninger atter trænger til vi aflægger visit.

 

Du kan se hvad vores kunder siger om os på Trustpilot her.

 

Nu har vi besøgt Valby siden 2010, nu er turen kommet til dig

Med mange tur op af Valby Langgade og rundt i byens sidegader, så kender vi bydelen så godt, som vi kender vores egen  baghave. Valby er noget særligt arkitektonisk og vi har erfaring i at pudse alle typer vinduer Valby har at byde på. Så uanset om det er din private ejendom, din forretning eller Spinderiet der har pletter på viduerne, så ved vores vinduespudser hvordan han griber opgaven an. For at bestille en vinduespudsning skal du klikke dine vinduer. Hvis du har flere ens vinduer, skal du klikke det antal du har. Derfra udfylder du dine informationer og booker din tid. Vi er Valbys mest fleksible vinduespudser, og vi kommer hvornår end det passer dig. Derudover får du den billigste pris på markedet. Vi glæder os til at møde dig og give dig en oplevelse og vinduespudsning i særklasse. Vi ses, og det gør vi for vores skyld heller snart end senere.

 

 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL:

Her på siden har vi samlet en liste med gode spørgsmål og svar.

Hvordan får jeg pris på vinduespudsning af mine vinduer i Valby?
Det er faktisk overraskende let vil mange sige. Du skriver din adresse i vores adressefelt på vores forside, klikker dine vinduer, som du har i Valby og din pris vil komme frem i bunden, når du trykker på vis tilbud-knappen. Gå derefter til vores online-kalender og find den tid, som du ønsker at vores vinduespudser skal kigge forbi dig i Valby.
Hvornår kan jeres vinduespudser komme til Valby?
Vi kan som oftest have en vinduespudser hos dig i Valby allerede dagen efter. I sæsonen kan der dog være en uges ventetid. Du kan se, hvornår vi har tid i vores online-kalender på hjemmesiden.
Miljøvenlig og fleksibel vinduespudser, hvordan giver det mig rabat?
Vi kalder os Danmarks mest miljøvenlige vinduespudser og det er der en særlig grund til. Vi har et logistiksystem, som snakker sammen med dine priser og vores ledige tider. Det betyder, at du kan se, hvornår vi er i nærheden af din adresse i Valby. Desto tættere vi er på dig, desto mere rabat kan opnås. Du kan samtidig vælge at være fleksibel ift. ankomsttidspunktet og opnå yderligere rabat. Vi kører kun i miljøvenlige biler.
Pudser i også vinduer i weekenden i Valby?
Ja, vi pudser også vinduer i Valby i weekenden og vi gør det uden merpris. Ønsker du en weekendtid, kontakter du os på telefon 31340000, og så hjælper vi dig gerne.
Trustpilot