Vinduespudser i Gentofte

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

 

Vinduespudser i Gentofte vi leverer flotte vinduer alle ugens 7 dage med grøn energi og fleksibilitet.

At være Gentofte´s fortrukne vinduespudser, forpligter. Derfor har vi også ekstra mange rabatter og gode tilbud i Gentofte, da vi har rigtig mange glade kunder i Gentofte betyder at vi har mange tider hvor vi er i nærheden af din bolig og dermed kan tilbyde dig en grøn-rabat hver gang du vælger en grøn vinduespudser tid, samtidigt ved du at du gør noget godt for miljøet da vi så sammen gør at vi sparer kørslen, det belønner vi selvfølgelig med 20 kr. i rabat pr. vinduespolering. Vi har også fleksibel rabat som gælder alle vores kunder i Gentofte, her kan du få helt op til 30 kr. i rabat bare for at være fleksibel, så ved du f.eks. at på torsdag er du hjemme imellem kl. 10.00 og 12.00 så vælger du en tid kl. 11.00 og vælger max fleksibel med +/- 60 min. så kommer vi imellem kl. 10.00 og kl. 12.00 og pudser dine vinduer, og du sparer 30 kr. er du grøn samtidig sparer du 50 kr. og tager du en fast vinduespudser ordning oveni så sparer du 120 kr. og det gælder hele Gentofte.

 

Vi kender historien om Gentofte og vi er lokalkendte i hele området - Vores vinduespudser vil derfor altid kunne hjælpe indenfor kort tid

Vi ved alle at Gentofte er noget særligt. Noget du måske ikke ved er, at hvis vi spoler tiden mange hundrede år tilbage, så var Gentofte en by, som var ejet af en meget betydningsfuld slægt. At være noget særligt er dermed ikke først noget Gentofte er blevet i nyere tid, det har den altid været. Hvis du sidder og kigger ud af vinudet, mens du tænker: "Jeg kan altså ikke se, hvad der er så særligt ved Gentofte" så kan det tyde på, at dine vinduer trænger til en vinduespudsning. Fordi så ser du ikke klart ud af dem. MEMpolering har været vinduespudser i Gentofte siden 2010, vi pudser for mange glade kunder i byen, og vi bliver hellere end gerne din vinduespudser.

 

Gratis vinduespolering til dig, når du ønsker det

Lyder det næsten for godt til at være sandt? Det kan vi fortælle dig, at det ikke er. MEMpolering ligger en ære i at give alle vores kunder en særlig fordel, og du skal ikke være nogen undtagelse. Tværtimod. Hos MEMpolering kan du få en gratis vinduespudsning i Gentofte, når ønsket opstår. Årsagen til vi kan tilbyde dette, er at vi har en stempelordning. Den stempelordning fungerer sådan at når du har ti stempler, sender vi en vinduespudser ud til dig. Gratis. Du får naturligvis et stempel, hver gang du får pudset dine vinduer. Men du kan også få stempler på andre måder. Vores: "Anbefal en ven" funktion, er en måde hvorpå, du (og din ven) kan få et gratis stempel, hver gang du anbefaler en kammerats e-mail til os, under den forudsætning at vedkommende opretter sig som bruger. For hver anbefaling får du et gratis stempel. Det vil sige, at det er dig der sætter tempoet, for hvornår du skal have gratis vinduespudsning i Gentofte. 

 

Ligeså lave som priserne er, ligeså høj er vores service

Hos MEMpolering er det altafgørende for os, at du ikke blot får de reneste vinduer, når vi besøger dig, men at du ligeledes får sådan en oplevelse, der giver dig et smil på læben resten af dagen. Derfor har enhver vinduespudser hos os en serviceorienteret tilgang til sit arbejde. Oveni det har vi kvalitetssikring som gør, at i tilfælde af at der skulle være mangler på din vinduespudsning, så retter vi op på fejlen med et smil og helt uden beregning. Når du er på farten i hverdagen, så er vi også til rådighed, hvis behovet opstår. Ved at downloade vores app, så har du altid vores vinduespudser ved hånden, og vi er dermed tilgængelige for dig, hvornår end du skulle have brug for det. Hvis du vil vide mere om vores service, så kan du gå ind på vores Trustpilot hvor over 5.000 kunder fortæller, hvordan det er, at have os som vinduespudser. 

 

Vi giver gerne dine vinduer et eftersyn, hvis de har brug for et klarsyn

Den allersidste fordel vi kan tilbyde dig, er at det er nemt at booke hos os. Hvis du ønsker at bestille en vinduespudsning, så er det eneste du skal gøre at klikke dine vinduer. Vupti, så dukker der en pris op. Den pris er dit uforpligtende tilbud. Så udfylder du dine informationer, booker en tid, og derefter er du skrevet ind i kalenderen hos en vinduespudser. Her kommer vi i tanke om, at der faktisk er en til fordel. MEMpolering er lig med grøn energi, det er vigtigt lige at få med. Alle vores produkter er svanemærket og den bil, der (forhåbentlig) snart sætter kurs mod dig, den kører 28,6 kilometer pr. liter benzin. Vi værner om miljøet, vi værner om Gentofte og sidst men bestemt ikke mindst, så værner vi om dig. Vi ses forhåbentlig snart.

 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL:

Her på siden har vi samlet en liste med gode spørgsmål og svar.

Pris og tid hvordan?
På vores forside skriver du din adresse i adressefeltet, klik på se din pris knappen, klik derefter dine vinduer og tryk på vis tilbud knappen Vælg hvilken vinduespudsning du ønsker og klik videre til vores online-kalender. Her vil du se vores ledige tider, og nogen af dem er billigere og grønne, det betyder vi er i nærheden af din bolig og derfor giver dig en rabat. Vælg den tid du ønsker og vælg om du er fleksibel ift. ankomsttidspunktet, her gives yderligere rabat. bekræft via SMS. Vi ses til flotte vinduer.
Hvornår kan jeg få besøg af jeres vinduespudser i Gentofte?
Det kan du se i vores online-kalender på vores hjemmeside ved at taste din adresse i adressefeltet. Normalt kan vores vinduespudser komme allerede dagen efter du bestiller i Gentofte.
Kan man få håndværkerfradrag på vinduespudsning?
Ja, vinduespudsning er fuldt ud fradragsberettiget ca. 26% i skatteværdi. Vi sørger for at opfylde alle specifikke krav vedr. elektronisk faktura og betaling, så det er lige til at sende videre til din skattemappe. Vores fakturaer er altid tilgængelige via din bruger. Vejledning omkring hvordan du fratrækker din vinduespudsning ligger på vores kundeservice-side. 
Kan jeres vinduespudser komme i weekenden i Gentofte?
Ja, vi pudser også vinduer i weekenden i Gentofte og til samme gode pris som i hverdagene. Ring til os på 31340000 for at få en weekend tid.
Trustpilot