Vinduespudser i Herlev

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

Vi er en vinduespudser der tager sig godt af dine vinduer i Herlev

MEMpolering har længe haft Herlev på sit landkort, og hvis ikke du er på kortet over vores kunder i Herlev, så kan vi varmt anbefale dig at blive det. Det er der flere årsager til. Først og fremmest leverer vi vinduespudsning i topkvalitet hver eneste gang. Vi garanterer dig altid en vinduespudsning, som er den billigste på markedet, og som er fri for striber. Uheldet kan ske, og selvom vi ikke forventer det, er vi forberedt på det. Skulle det ske, og der er fejl på din vinduespudsning, så har vi kvalitetssikring, som indbefatter at vores vinduespudser aflægger visit hos dig i Herlev igen, og retter op på fejlen i vinduespoleringen uden beregning.

 

Dig, ja, dig. Du skal have en særlig fordel

Naturligvis skal du have en særlig fordel. Den får du allerede første gang du får besøg af vores vinduespudser i Herlev. Lad os starte med at beskrive fordelen først, og så får du det særlige ved den bagefter. Fordelen er et stempelkort. Du kender muligvis proceduren fra din lokale kaffeshop. Du får 10 stempler, hver gang du bestiller en kaffe. Efter de 10 stempler, får du en gratis. Erstat ordet kaffe med vinduespudsning, og så har du konceptet. Men her kommer det vigtigste: Det særlige. Vores stempelordning indbefatter en funktion, som hedder: "Anbefal en ven." I al sin enkelthed handler det om, at du anbefaler e-mailen på en du kender (eller ikke kender). Det er nok bedst at gøre det, på en du kender, da en forudsætning for at funktionen virker er, at vedkommende opretter sig som bruger hos os. Hvis det sker, så får i begge et gratis stempel. Aldrig har det være så stor en fordel for dig at have mange i din omgangskreds med møgbeskidte vinduer.

 

Med særlige fordele gælder særlig service i hele Herlev

Eller.... Sådan forholder det sig ikke altid. Men det gør det i MEMpolerings vinduespudsning. Først og fremmest har vi alt det nødvendige udstyr til vinduespudsning, hvilket indbefatter at hvad end det er din privatbolig eller etage 25. på Herlev Hospital du skal have pudset, så gør vi gerne det. Derudover har vi hørt en lille fugl synge, og i vores ører sang den: "I dag vil mennesker gerne have deres vigtige platforme i deres smartphone." Vi lyttede og vi tog ved lære. Derfor har MEMpolering en app, så vores tilgængelighed aldrig har en større distance end distancen til din smartphone. App'en kan bruges til flere ting. Blandt andet kan den bruges som en reminder, hvor du slår en funktion til der medfører, at vi sender dig en notifikation, når dine vinduer igen trænger til en vinduespudsning.

 

Vi er klar, når du er klar

Vi har altid en vinduespudser klar til at hjælpe dig i Herlev. Nogen kunder har undret sig over, vi ikke kalder os NEMpolering, da vi i høj grad vægter enkelthed. Årsagen til vi ikke gør det er lang. Så den skipper. For at vende tilbage til enkelthed, så lad os tale om din bestilling. Hvis du ønsker at bestille tid til en vinduespolering, så skal du blot starte med at klikke dine vinduer. Hvis du har ens vinduer, så klikker du blot det antal, du har. Øjeblikkeligt vil du se en pris. Den er dit uforpligtende tilbud. Tilbage er der for dig kun at udfylde dine informationer og booke dag og tid til din vinduespudsning, og så vil en af vores vinduespudsere ellers være på vej til dig i Herlev på det givne tidspunkt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Trustpilot