Vinduespudsning på Amager

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

 

 

Fleksibel vinduespudser på hele Amager - Vi leverer stribefrie vinduer og kører i el-biler på Amager

 

Amagers mest fleksible og miljøbevidste vinduespudser - det er MEMpolering. Vi kommer hvor, og hvornår det passer dig og oftest i el-bil. Amager har været en destination, vores vinduespudser lagde vej forbi, siden vi startede i 2010, og vi har ikke blot i sinde at fortsætte, men vi har i sinde at udvide derude. Amager består af alt fra ældre bygning til nybyggerier, og uanset hvilken type vinduespudsning du har behov for, så kan vi løfte opgaven. Vi har altid en vinduespudser på Amager, der kan løse netop den vinduespudsning, du har brug for, og dette er uanset om den kræver rapelling, lift eller vores helt normale udstyr. Vi er altid klar.

 

Vi giver dig særlige fordele i vores app

Det er ikke uden grund, når vi siger, at vores kunder vil opnå særlige fordele, ved at vælge os som deres vinduespudser. Hos MEMpolering får du nemlig en gratis vinduespudsning, hvornår end du ønsker det. Hvis du ønsker det i morgen, så har du dog en lille smule travlt. Måden du opnår en gratis vinduespudsning på, er nemlig via vores stempelordning. Når du vælger at bruge os, så får du et stempelkort. Ti stempler udløser en gratis vinduespudsning. Du får så stempler, hver gang du modtager en vinduespudsning.

 

Vores værktøjskasse rummer en masse redskaber, inklusiv kvalitetsbevidsthed miljøbevidsthed og grundighed

Uden vores kunder havde det været en kedelig fornøjelse at møde på arbejde om morgenen. Vores kunder er vores drivkraft, og derfor er det essentielt for os at give dig den bedste oplevelse, hver gang du modtager en vinduespudsning. Hver vinduespudser har gennemgået et grundigt oplæringsforløb, hvor de har fulgt en erfaren vinduespudser over en periode. På den måde er de klædt på til alle typer opgaver, og de ved, hvad det vil sige, at levere et godt resultat såvel som en god service. Til trods for det, så er det vigtigt for os, at du får den vinduespudsning, du ønsker. Derfor har vi en kvalitetssikring. Med den er du garanteret, at hvis der er mangler på din vinduespolering, så sætter vi kurs mod Amager og hen til dig for at rette op på fejlen helt uden beregning. 

 

Privatejendomme, Deloitte, Haraldsborg eller Kulturhuset? Vi står klar til at give jer den klareste udsigt

Ligmeget hvilken bygning du har, så tøv ikke med at bestil en tid. For at bestille en tid til vinduespudsning skal du klikke dine vinduer. Din pris vil dukke op med det samme, og derefter skal du blot booke tid og dato. Trustpilot betyder meget for os, fordi vi ved, at det er vigtigt for vores kunder, at de kan gå derind og læse om andres erfaring med vores vinduespudsning. Derudover hjælper hver enkelt anmeldelse os til at forme os som vinduespudservirksomhed, og vi bruger det til at forhindre, at fejl opstår to gange. Hvis du vil vide lidt mere om os, så kan du se vores små 5.000 anmeldelser på Trustpilot. Vi er taknemmelige for, at vi har været Danmarks bedste vinduespudser uden undtagelse siden 2010, og vi yder en målrettet indsats for, at kurven fortsætter. Vi ses til glade dage og til glade vinduer.

 

Du kan læse hvad vores kunder siger om os på Trustpilot her.

 

Trustpilot