Rene vinduer i hele Kokkedal

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

 

MEMpolering udbyder vinduespolering i Kokkedal

 

Kokkedal er en by, som har gennemgået en stor udvikling. En udvikling som MEMpolering smiler over. Vi skal ikke mere end 70 år tilbage, før at vi kan sige, der kun var en håndfuld huse i Kokkedal, og det var af den årsag begrænset, hvor stort behovet var for vinduespudsning. Udbygningen var vanskelig, men ikke desto mindre vellykket. Kokkedal er vokset nærmest eksplosionsagtigt hvilket betyder at byen i dag har rigeligt arbejde til en vinduespudser. Hvis du bor i Kokkedal, og dine vinduer trænger til en vinduespudsning, så kommer vores vinduespudser i Kokkedal, når det passer dig.

 

Der er altid en fordel forbundet med at vælge os som din vinduespudser

Vores kunder er benzinen til vores motor, og hver enkelt kunde gør noget særligt for MEMpolering. Derfor ønsker vi også at gøre noget særligt for hver enkelt kunde. Vi har indført nogle forskellige metoder, som hver især fører til, at du modtager en gratis vinduespolering. Første gang du har været inde og trykke: ""Bestil" på en vinduespudsning i Kokkedal, så modtager du din første fordel: Et stempelkort. Hvis du åbner pungen, har du med garanti et par stykker af en slags. I tilfælde af at du har det, kan vi informere dig om at princippet er det samme. I hvert fald en del af vejen. Der er ti felter på kortet. Hver gang du modtager en vinduespolering i Kokkedal, så modtager du et stempel. Når du har optjent ti stempler, så modtage du en gratis vinduespudsning. Der hvor vores ordning adskiller sig, det er ved vores: "Anbefal en ven" funktion. Når du anbefaler en ven eller kollega at bruge vores vinduespudser, så modtager både du og den pågældende person et gratis stempel. Forudsætningen for stemplet er dog, at den pågældende person opretter sig som bruger i MEMpolering. For hver gang du anbefaler en person, så får du et nyt stempel, og kommer dermed et skridt nærmere din gratis vinduespudsning i Kokkedal

 

5.000 glade kunder har anmeldt vores vinduespudsning på Trustpilot

Du kender helt sikkert situationen: Du skal ud og rejse, og for at lære noget om byens lokale miljø, så læser du om både hoteller og restauranter på Tripadvisor. Fordi at anmeldelser giver os et indblik i, hvad vi begiver os ud i. Sådan fungerer de fleste mennesker. Derfor er vi glade for, at over 5.000 mennesker har valgt at anmelde vore vinduespudsning på Trustpilot, sådan så at du kan få et indtryk af, hvad du takker ja til, når du takker ja til en vinduespudsning udført af MEMpolering. Siden 2010 er vi blevet kåret til: "Danmarks bedst vinduespudser" alle år uden undtagelse. For at den kurve kan fortsætte, har vi altid service og kvalitet i højsædet, når vi udfører en vinduespudsning hos dig i Kokkedal. 

 

Hos MEMpolering er du kvalitetssikret, så du er garanteret tilfredshed hver gang

For at sikre os at du bliver tilfreds med din vinduespudsning i Kokkedal, så har vi kvalitetssikring. Vores kvalitetssikring indbefatter, at hvis du står og tænker: "Der er en fejl på min vinduespudsning" så kontakter du os, og så kommer vores vinduespudser tilbage, og han retter op på din vinduespudsning i Kokkedal. Han gør det med et smil, en undskyldning og han gør det uden beregning. Hvis du ønsker skinnende rene vinduer, så bestil en tid. Det eneste du skal gøre er, at du skal klikke dine vinduer, og så dukker dit uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Kokkedal op på skærmen. Derefter kan du udfylde dine kontaktinformationer og booke en tid til din vinduespolering. Vi er fleksible og miljøvenlige og ved hvad det vil sige at levere en 100% flot vinduespolering hver gang.

Trustpilot