Vinduespolering i Vejby

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

bæredygtighed belønner vi - vælg derfor en grøn tid og spar penge

Når MEMpolering kommer til Vejby, kommer vi med grøn energi, de billigste priser og den nyeste teknologi

Når en vinduespudser hos MEMpolering sætter kurs mod Vejby, er det altid spændende, hvad der venter ham. Vejby har alle tænkelige opgaver for en vinduespudser, da byen rummer alt fra de smukkeste ældre ejendomme med små vinduer til nybyggerier med store luft til gulv vinduer.
En ældre bolig med små vinduer kræver en anden vinduespudsning end et nybyggeri med store vinduer og solceller på taget. Derfor er det med glæde i stemmen, at vi kan garantere dig, at uanset hvilken type bolig du har, kan vores vinduespudser løfte opgaven, da MEMpolering har adgang til den verdensførende teknologi inden for vinduespudsning. Den verdensførende teknologi hedder 1 til en billion vand, og det er en teknologi, vi tager i brug, hvis du enten har meget store vinduer, solceller eller en større erhvervsejendom, som kræver dette særlige vand for, at vi kan efterlade dig med det mest optimale resultat. Hver gang.
 
Du kan læse om de mere tekniske elementer ved 1 til en billion vand her. Det er ikke noget vand, som er nødvendigt at tage i brug ved alle vinduespudsninger. Men hvis du har vinduespartier, som vil have gavn af dette vand, er MEMpolering de rette til at udføre din vinduespudsning i Vejby.
 

Vi har ikke en type rabat, vi har ikke to, vi har tre typer rabat, og du kan få dem alle sammen samtidig

Hos MEMpolering elsker vi at belønne vores kunder med rabatter. Vores standardpriser er de billigste, men det forhindrer os ikke i at give dig muligheden for, at din vinduespudsning i Vejby bliver endnu billigere. Vi har skruet tre rabatordninger sammen: Stempel rabat, fleksibel rabat og grøn rabat.

Vores stempel rabat minder om den, du kender fra kaffebarer. Hos os fungerer den ved, at du får et stempel, hver gang du får udført en vinduespudsning, og når du har ti stempler, får du en gratis vinduespolering i Vejby. Men den adskiller sig faktisk også fra den stempelordning, du kender fra kaffebarer, fordi vi har en ekstra måde, hvorpå du kan optjene stempler.

Hvis du fx går ind på en kaffebar, og ser at deres vinduer trænger til en vinduespudsning, og du anbefaler, personen du taler med at få udført en vinduespolering af MEMpolering, så er både du, og personen du taler med, meget tæt på at optjene et gratis stempel. Det sidste skridt I skal tage, det er, at personen du taler med, skal oprette sig som kunde hos os. Når vedkommende har gjort det, modtager I begge jeres gratis stempel. Det er derfor, at vi kalder funktionen: ”Anbefal en ven.” Hver gang du anbefaler en person at bruge MEMpolering til at udføre deres vinduespudsning, får du et gratis stempel, så snart personen opretter sig som kunde hos os.

Vores anden rabat er vores fleksibel rabat, hvor vi belønner din fleksibilitet, når du skal have udført din vinduespudsning. Hvis du skal bestille en vinduespudsning, og du ved, at du er hjemme hele dagen på lørdag, så kan du optjene rabat ved at udvise fleksibilitet, når din vinduespudsning finder sted. Hvis du booker en tid kl 14.00, kan du udvise op til 60 minutters fleksibilitet. Det betyder, at vi vil komme mellem klokken 13.00 og 15.00. Du kan også vælge mindre fleksibilitet, men 60 minutter er det højeste, du kan vælge. Hvis du vælger 60 minutter, får du 30 kroner i rabat på din vinduespudsning i Vejby.

Vores sidste rabat er den vigtigste, når det kommer til klimaudfordringer. Hos MEMpolering tager vi hånd om klimaet, så godt vi kan. Derfor tilbyder vi dig grøn rabat. Den grønne rabat fungerer på den måde, at når du skal booke en tid til din vinduespudsning i Vejby, vil du se, at der kommer nogle grønne tider frem på skærmen. En grøn tid betyder, at vi i dette tidsrum har en vinduespudser i nærheden af dig. Det betyder, at vi kan spare klimaet for noget CO2, og det valg vil vi gerne dig rabat for at træffe. Hvis du vælger en grøn tid, sparer du 20 kroner, og du sparer miljøet for forurening. Det er en sejr hele vejen rundt.

Vi ved, at de fleste har travlt. Derfor kan du altid have din vinduespudser lige ved hånden

I dag vil mange mennesker gerne nå det hele på den halve tid. Vi har alle sammen travlt, og hos MEMpolering har vi endnu en gang benyttet os af teknologien, så vinduespudsning bliver let og enkelt for dig. Vi har udviklet en app: ”MEMpolering.” I denne app har vi samlet alt det, du har brug for i forhold til din vinduespudsning et sted. Derudover har vi implementeret, at hvis du downloader denne app, kan du skrive med din vinduespudser alle dage fra 7 – 19. Ligeledes kan du skrive med en administrativ medarbejder, hvis du har behov for dette. Sidst men ikke mindst kan du på vores app enten afbestille eller ombooke din vinduespudsning i Vejby, og det kan du gøre indtil 24 timer inden, den skal udføres. 

MEMpolering er din billigste, nemmeste og sikreste vej til altid at have den klareste udsigt fra dine vinduer.

Trustpilot