Vinduespudser i Taastrup - Vi kommer i hele byen

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

 

Vinduespolering i hele Taastrup og Høje Taastrup, skal vi hjælpe med dine vinduer?

 

MEMpolering udbyder den mest fleksible vinduespudsning i Taastrup og Høje Taastrup. Vi kommer, når det passer dig, og uanset om du skal have pudset en privatbolig eller erhvervsbolig, så udfører vi gerne din vinduespudsning. Måske er du en af dem, som tænker: "Jeg har jo de her lidt specielle vinduer, mon deres vinduespudser kan klare det?" Inden du kommer med uddybninger, vil vores vinduespudser gerne sige, at han kan svare på det spørgsmål, og vores vinduespudser behøver ingen livlinjer. For uanset hvilke typer vinduer du har, der trænger til en vinduespudsning, så har vores vinduespudser erfaring med netop disse vinduer.

 

Specialiseret i gode fordele for vores kunder

Siden 2010 hvor MEMpolering blev etableret, har vi været specialister i gode fordele for vores kunder. Når vi har en vinduespudsning i Taastrup, så er det altid essentielt for os, at vores vinduespudser går fra en kunde, som er tilfreds. Vi vil egentlig gerne have, at du er tilfreds lidt ud over det sædvanlige, og derfor har vi særlige fordele til dig. Ved at vælge MEMpolering som din vinduespudser, så modtager du et stempelkort. Når du har ti stempler, så modtager du en gratis vinduespudsning. Hver gang vores vindpudser udfører din vinduespolering i Høje Taastrup, så modtager du et gratis stempel. Derudover modtager du gratis stempler, når du via din bruger i vores system indtaster mailen på en person, du kender. Vi har nemlig en: "Anbefal en ven" funktion, som gør, at både du og din kammerat modtaget et gratis stempel, hvis du anbefaler vedkommende, og den pågældende person vælger at anvende os som sin vinduespudser i Taastrup. 

 

Speciale nummer et? At udbyde den bedste og billigste service

Hos MEMpolering har vores vinduespudser altid fokus på kundens helhedsoplevelse. Derfor er særlige kundefordele ikke det eneste, vi tilbyder dig, når du vælger MEMpolering til din vinduespudsning i Taastrup. Vi garanterer dig, a når du vælger vores vinduespolering, så vælger du den billigste vinduespudsning i Taastrup. Derudover så sørger vores vinduespudser altid for, at du modtager den bedste service. Når vores vinduespudser aflægger visit hos dig, så tager han sig af det hele fra start til slut, sådan så at du kan fortsætte med det væsentlige i dagligdagen, mens du står og nyder synet af, at du får skinnende rene vinduer. Hvis der skulle være en fejl på din vinduespudsning, så har vi en kvalitetssikring. Denne gør, at vores vinduespudser i Taastrup kommer tilbage til dig, og retter op på din vinduespolering med både et smil og en undskyldning. Det bliver gjort uden beregning.

 

Speciale nummer to? Grøn energi

Hvis du ønsker at bruge MEMpolering som din vinduespudser i Høje Taastrup, så kan vi garantere dig, at det bliver nemt for dig herfra. Det eneste du skal gøre, er at du skal klikke dine vinduer. Når du har gjort det, så kommer dit uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Taastrup frem for skærmen. Derefter skal du blot udfylde din kontaktinformation og booke en tid til din vinduespolering. Når vores vinduespudser i Taastrup sætter kurs mod dig, så gør han det, med grøn energi. Alle biler i MEMpolering er miljøvenlige, og kører 28,6 km pr. liter benzin. Derudover udfører vi kun vinduespudsning i Taastrup med svanemærkede produkter. Hvis du ønsker at høre, hvilke oplevelser andre har haft med vores vinduespudsning i Taastrup, så klik ind på vores trustpilot. Her har 4.000 kunder anmeldt vores vinduespudsning. Vi kan afsløre, at vi er blevet kåret til Danmarks bedste vinduespudser alle år uden undtagelse siden 2010. Vi ser frem til at møde dig.

Trustpilot