Vinduespudser i Nordhavn

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

GRØN OG FLEKSIBEL VINDUESPUDSER MED FORDELE I NORDHAVN

 

Når du vælger MEMpolering, så vælger du en række særlige fordele 

Hos MEMpolering banker vores hjerter for vores kunder. Derfor får alle kunder særlige fordele, downloader du vores app så får du et stempelkort, hvor når du har købt 10, så får du en gratis ude/inde polering. Når du booker din første vinduespudsning via vores app hos MEMpolering, så får du et stempelkort. Ordningen er som med kaffen, hvis blot du erstatter ordet "kaffe" med "vinduespudsning". For at du hurtigere skal få din gratis vinduespudsning, så har vi en funktion, der hedder: "Anbefal en ven." Det funger sådan, at du anbefaler vores vinduespudsning til en ven, nabo eller kollega. Hvis den person vælger at bruge vores vinduespolering, så modtager i begge to et gratis stempel. Du anbefaler ved at logge ind på din profil i vores sytem, og skrive navnet på den person, du ønsker at anbefale vores vinduespudsning. Det eneste krav fra vores side er, at den pågældende person opretter sig som bruger i vores system. For hver gang du anbefaler en ven, får du stempel, og er dermed et skridt tættere på at modtage din gratis vinduespudsning i Nordhavn. 

 

5.000 anmeldelser kan umuligt lyve - vores service er i topkvalitet

Når du vælger MEMpolering til din vinduespudsning i Nordhavn, så vælger du også service og vinduespudsning i topklasse. 5.000 mennesker har anmeldt vores vinduespolering på Trustpilot, og resultatet taler for sig selv. Vi er alle år siden 2010 blevet kåret til Danmarks bedste vinduespudser. Vores hypotese er, at selvom vi har banket priserne i bund, og tilbyder markedets billigste vinduespudsning (fra 160 kr. inkl. moms og grøn rabat) så går vi ikke på kompromis med din service og kvalitet. Vi har en kvalitetssikring. Denne medfører, at hvis det utænkelige skulle ske, nemlig at der er fejl på din vinduespudsning, så rykker vores vinduespudser til Nordhavn, og retter op på fejlen. Det gør han uden beregning. På den måde er du altid garanteret, at din vinduespudsning i Nordhavn bliver, præcis som du vil have det. 

 

Når vi udfører vinduespudsning, så gøres det med grøn energi

Hos MEMpolering går vi meget op i miljøet. Derfor kører vi i el-biler og vi udfører kun vores vinduespudsning med svanemærket sæbe. Vi vil altid gå forrest i kampen for miljøet. Hvis du ønsker at modtage en vinduespudsning, så skal du blot klikke dine vinduer. Når du har gjort det, skal du udfylde en kontaktformular, og så når du ellers til booking af tid til din vinduespolering i Nordhavn. Hvis du har nogle spørgsmål til os så ring til os på 31 34 00 00 hvor vi sidder klar på telefonen imellem kl. 7.00-19.00 man.-tors. og fredag 7.00-16.00, eller du kan sende os en mail. Vi ser frem til at udføre din vinduespudsning.

 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL:

Her på siden har vi samlet en liste med gode spørgsmål og svar.

Hvad gør jeg med de modernede vinduer i Nordhavn som kræver stang, kan jeres vinduespudser klare dem?
Alle vores vinduespudsere er oplærte og udstyret med stænger og drejehoveder, sådan at vi kan komme helt ud i hjørnerne uanset hvor besværlige vinduerne måtte være. Vi er eksperter i vinduespolering af besværlige vinduer.
Hvor hurtigt kan man få en vinduespudser i Nordhavn?
Vi plejer at kunne komme fra dag til dag. I sæsonen (1 Marts - 1 Juni) kan der forekomme lidt ventetid på op til en uge. Men tilgengæld pudser vi også vinduer i weekenden i hele sæsonen uden merpris.
Hvad gør jeg med mine altanglas kan i pudse dem?
Ja, det kan vi sagens. I vores klik-dine-vinduer prissætning vælger fu hvor mange altanglas du har. Et altanglas koster 40 kr. inklusiv moms at få pudset på begge sider med aftøring af spildvand og kanter.
Hvordan bestiller jeg en vinduespudser i Nordhavn og hvordan kan jeg være miljøvenlig og spare penge?
Download vores app eller skriv din adresse i adressefeltet her på forsiden. Klik dine vinduer og evt. altanglas hvis du har det. Se dine priser og vælg hvilken vinduespudsning du ønsker. Klik videre til vores online-kalender og vælg en tid der passer dig. Tager du en grøn fleksibel tid sparer du 50 kr. mens du samtidigt gør noget for miljøet. Husk i vores app får du også stempler ved hver vinduespolering svarende til 10% rabat.
Trustpilot