Vinduespudser i Hellerup

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

 

MEMpolering værner om et af Storkøbenhavns tyngdepunkter nemlig Hellerup

 

MEMpolering kan kalde sig Hellerups foretrukne vinduespudser, og det kan vi med den allerstørste fornøjelse. En af årsagerne til denne titel er garanteret, at en vinduespudser hos MEMpolering har en bevisthed om at Hellerup er en by som er kendetegnet ved, at ligeså stor som byens historie her, ligeså stor er byens evne til at udvikle sig. Hellerup er et tyngdepunkt i Storkøbenhavn, og du fortjener, at når du vågner om morgenen og strækker dig, for derefter at kigge ud af vinduet, så kan du se din by klart. Hvis ikke det er tilfældet nu, så rykker en vinduespudser hellere end gerne ud og giver dine vinduer et klarsyn. 

 

Enhver kunde er noget særligt. Det samme er de fordele, vi giver

På Trustpilot har 5.000 mennesker tilkendegivet deres mening om deres oplevelse med vores vinduespudsning. De har gjort det på en måde, som har ført til, at vi siden 2010 er blevet kåret til Danmarks bedste vinduespudser hvert evig eneste år. Ligesom vores kunder har givet udtryk for, at vi er noget særligt, vil vi gerne illustrere, at hver enkelt kunde er noget særligt for os. Derfor har vi en særlig fordel. Fordelen i sig selv er et stempelkort. Det fungerer på samme måde, som et stempelkort på en masse cafeer gør. Du får 10 stempler, et stempel pr. vinduespudsning og så får du den næste vinduespolering gratis. Men som sagt, er der noget særligt ved ordningen. Det særlige hedder: "Anbefal en ven." Anbefal en ven fungerer sådan, at du anbefaler e-mailen på en ven i din omgangskreds via din bruger. Hvis den pågældende person bliver kunde hos os, så får i begge to et gratis stempel. Jo flere du kender med beskidte vinduer, jo nærmere er du på en gratis vinduespudsning.

 

Ligeså vel som vi værner om Hellerup værner vi om vores kunder

At kunne kalde sig Hellerups foretrukne vinduespudser forpligter. Derfor er det essentielt for os, at du får den bedste oplevelse, når du får en vinduespudsning af MEMpolering. Hver enkelt vinduespudser har en serviceorienteret tilgang til hver enkelt vinduespudsning, netop for at besøget bliver en fornøjelse for dig. For os er service dog mere end det fysiske møde mellem dig og vores vinduespudser. Uanset hvor mange vinduespudsninger vi har i Hellerup på en dag, så holdes energien højt hele dagen, da vi mellem hver stop gerne griber en is med fra Lydolph is-hus på Strandvejen, eller en god italiensk sandwich fra Camillo. Det må gerne være til stede mellem hver enkelt vinduespudsning. Derfor har vi udviket en app, så du altid har os lige ved hånden. Via den app kan du nemt få adgang til din profil og du kan altid kontakte os, hvis behovet opstår. Vi ved at hverdagen et travl for mange. Derfor følger der med app'en et tilbud om at få en notifikation, når dine vinduer trænger til at blive pudset igen.

 

Mange faste kunder i Hellerup og det stiger hver dag

Vinduer er bygningens øjne og øjne skal helst gerne ses klart. Hvis dine vinduer ikke er klare, så slår vi gerne vejen forbi dig og sørger for at du får de klareste vinduer i Hellerup, hvad end du har en villa, butik, kontor eller noget helt fjerde. Vi er den billigste vinduespudser på markedet og vi rykker ud fra intet mindre end 145 kr. inklusiv moms. En anden ting er, at ved at vælge os til din vinduespudsning, så værner du om miljøet. Vores biler er elektriske (60%) og vi anvender kun svanemærkede produkter. Hvis du ønsker at vi rykker ud til dig, så skal du klikke dine vinduer og øjeblikkeligt ser du dit uforpligtende tilbud. Så udfylder du kontaktformularen og booker den tid, der er belejlig for dig. Derfra er der kun tilbage at sige: "Vi ser frem til at møde dig." 

Trustpilot