“VI BLIVER EN GRØNNERE OG GRØNNERE VINDUESPUDSER, TAKKET VÆRE VORES KUNDER"MEMPOLERING HAR SAT SIG I FØRERSÆDET, NÅR DET KOMMER TIL MILJØET. DET SIGER VI IKKE BARE UDEN AT HAVE NOGET AT HÆNGE VORES VISKESTYKKER OP PÅ. HELT KONKRET HAR VI INVESTERET I INTET MINDRE END VERDENS BEDSTE VANDANLÆG SAMT DE MEST CO2 NEUTRALE ELBILER PÅ MARKEDET. VORES BEREGNINGER VISER, AT DISSE TILTAG SAMMEN MED VORES LOGISTIKSYSTEM NU ER FØRENDE INDENFOR BRANCHEN. VI SÆTTER MED ANDRE ORD IKKE BLOT STIGEN, MEN OGSÅ BARREN LIDT HØJERE FOR MILJØVENLIG VINDUESPOLERING. DET GØR DIT VALG TIL ET BEDRE VALG BÅDE FOR DIG OG FOR VORES FÆLLES MILJØ.

VORES VISION HAR ALTID VÆRET AT SKABE NOGET NYT INDEN FOR VINDUESPOLERING. NOGET DYNAMISK OG NYTÆNKENDE, OG NOGET DER FORBINDER TEKNOLOGIEN MED RENE VINDUER. NOGET DER KAN GIVE DIG DEN BEDSTE PRIS OG SERVICE NEMT OG ENKELT MENS VI BEGGE GØR NOGET FOR MILJØET.

MED DE PLANER DANMARK HAR LAGT MED 70% NEDSÆTTELSE AF CO2 I 2030, VIDSTE VI GODT, AT VI MÅTTE OP PÅ DET ØVERSTE TRIN PÅ VINDUESPUDSER STIGEN, FOR AT KUNNE FØLGE TROP.

VI MÅTTE HAVE OS NOGEN MILJØVENLIGE BILER MED ET LAVT BRÆNDSTOFFORBRUG. DERTIL MÅTTE VI GØRE NOGET FOR LOGISTIKKEN, DA SPILD-KØRSEL IKKE ER GODT FOR NOGET.

SÅ VI ER GÅET OP PÅ STIGEN OG KAN DERFOR IDAG PRÆSENTERE DIG FOR DET MEST MILJØVENLIGE VINDUESPUDSER LOGISTIKSYSTEM MED MILJØVENLIGE BILER TIL. VORES SYSTEM KAN SE HVORNÅR VORES VINDUESPUDSER ER HOS EN AF DINE NABOER I OMRÅDET OG TILBYDE DIG EN TID, SOM LIGGER OP AF DIN NABO´S TID OG DERMED SPARE KØRSEL OG SAMTIDIGT DIN PENGEPUNG MED OP TIL 50 KRONERS RABAT.

DET GIVER DIG BESPARELSER - DET GIVER MILJØET BESPARELSER - OG DET GIVER OS ALLE SAMMEN EN MERE BÆREDYGTIG PLANET.


SE HVORNÅR VORES VINDUESPUDSER ER I NÆRHEDEN AF DIG HER: