Vinduespudser i Greve

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

Vinduespudser i hele Greve og omegn.

Landsbyer, parcelhuse, lejeboliger, cafeer og Danmarks shoppe storcenter Waves. Ja, Greve og Hundige rummer alle typer bygninger, og vores vinduespudser er klar til at rykke ud uanset hvilken type vinduer, du skal have pudset. Hvad end du er bosat i Greve Strand, de skønne villakvarterer der strækker sig gennem Hundige eller i Kildebrøndes smukke naturomgivelser, fortjener du så ikke, at vågne op til en hel klar udsigt? Det mener MEMpolering, at du gør.

 

Hvis du takker ja til et besøg af vores vinduespudser i Greve, takker du ja til gratis vinduespolering

Den er god nok, MEMpolering er lig med en række fordele, og en af dem er gratis vinduespudsning. Den gratis vinduespolering har vi dog ikke mulighed for at give dig hver gang. Måden du optjener den på er via vores stempelordning. Når du bestiller en vinduespolering hos os, så får du et stempelkort. Reglerne er enkle: Du optjener ti stempler og derefter får du en gratis vinduespudsning. Når dit stempelkort er opbrugt, bliver du belønnet med et nyt. Den ene måde du får stempler på, er ved hver vinduespudsning. Den anden måde at få stempler på gør, at det er helt op til dig, hvornår du vil have en vinduespudser ud til dig gratis. Metoden hedder: "Anbefal en ven." Måden du anvender denne metode, er ved at du via din bruger anbefaler e-mail adressen på en kammerat, som har brug for en vinduespudsning. Hvis vedkommende vælger at takke ja til at blive bruger hos os, så får i begge to en gratis vinduespolering. For hver ven du anbefaler, modtager du et gratis stempel. Aldrig har det været så stor en fordel for dig at have mange så mange i din omgangskeds med møgbeskidte vinduer.

 

Hvis du ønsker service i topkvalitet, så bestil et visit fra vores vinduespudser

Udover særlige fordele tilbyder vi dig service i topkvalitet hver eneste gang. Alle vores mænd har to funktioner:
1. At give dig de reneste vinduer i hele Greve og omegn.
2. At sørge for at besøget bliver en fornøjelig oplevelse for dig fra start til slut.
For at sikre din service er i topkvalitet, så har vi en kvalitetssikring. Vores kvalitetssikring indbefatter, at hvis vi skulle befinde os i den uheldige situation, at der er mangler på din vinduespolering, så sender vi i allerhøjeste (lovlige) hastighed vores vinduespudser tilbage til dig. Her vil han rette op på fejlen, selvfølgelig uden beregning. 

 

Vi giver os alt det bedste, vi har til rådighed, og vi håber på at høre fra dig

En ting er sikkert. Alt hvad vi kan tilbyde dig, det tilbyder vi dig. Hvis du ønsker at bestille en vinduespudsning, skal du klikke dine vinduer. Hvis flere af dine vinduer er ens, så klikker du det antal, du har. Dit uforpligtende tilbud vil så dukke op med det samme længere nede på siden. Tilbage er der kun at udfylde dine kontaktinformationer og booke en tid. Aldrig har det været nemmere at bestille en vinduespudsning. Vi har haft kunder, der har spurgt: "Hvorfor hedder i ikke NEMpolering?" Det har vi til tider også spurgt os selv om. Det gør vi ikke, men vi vægter i enkelthed for vores kunder utrolig højt. Hvor end du bor i Greve, glæder vi os til at møde dig, og se hvilken opgave du har til os.

Trustpilot