Vinduespudser i Glostrup

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

Vores vinduespudser har besøgt Glostrup i mange år - Er tiden kommet til, at du skal have besøg?

Vores vinduespudsere har pudset alt fra villaer, lejligheder og rækkehuse i Glostrup i mange år, og vi nyder det hver gang. Vi har pudset alle typer vinuder, så uanset hvilken type vinduer du har, der trænger til en vinduespudsning, så kan vi garantere dig, at de er på listen over vores hjemmebane. Selvom vi dagligt aflægger visit i Glostrup, så vil vi rigtig gerne gøre det lidt oftere. I tilfælde af at dine vinduer trænger til en kærlig hånd, så sender vi hellere end gerne en vinduespudser ud til dig, som vil sørge for at opgaven bliver løst og resultatet bliver i topkvalitet. En anden ting vi kan sørge for er, at du får den billigste pris på markedet.

 

Særlige fordele og gratis vinduespolering i Glostrup

At være kunde hos MEMpolering skal være en særlig oplevelse, for hver og en af jer. Derfor giver vi dig nogle særlige fordele, når du bestiller en vinduespudsning hos os, som blandt andet indbefatter en gratis vinduespolering. Vi har en stempelordning, der gør at du som kunde får et gratis stempel hver gang en vinduespudser er  ude hos dig. Når du har modtaget ti gange vinduespudsning og dermed ti stempler, så har du fået Jackpot, og du har vundet en gratis vinduespolering. Dog vil vi gerne gøre stempelordningen mere fordelagtig for dig. Derfor kan du ny fortælle din ven om vore vinduespudsning og opnå yderligere besparelser. Det fungerer sådan at du skriver e-mailen på den pågældende person og vedkommende opretter sig som bruger hos os, så får i begge to en gratis vinduespolering. Så har du en håndfuld gode venner med snavsede vinduer så kan du allerede nu få din første gratis vinduespudsning i Glostrup

 

Hvad end du betaler for din vinduespudsning eller får den gratis så inkluderer den service i topkvalitet

Vores kundekontakt er den udslagsgivende faktor for, at hver enkelt vinduespudser i MEMpolering kan gå på arbejde med et smil hver morgen. Når der skabes glæde i jer, så skabes der glæde i os. Hver enkelt vinduespudser hos os er yderst serviceminded, og han ved hvad det vil sige at levere et pletfrit resultat hver gang. Vi gør os meget umage til at lytte til dig som kunde, for altid at kunne levere den bedste service og justere vores indsats. Hvis du ønsker at få et indblik i, hvad andre mennesker har sagt om vores vinduespudsning, så klik ind på vores Trustpilot. Her har 5.000 delt deres oplevelse om deres møde med MEMpolering, og vi føler os privilegerede over at vi alle siden 2010 har kunne kalde os Danmarks bedste vinduespudser. 

 

Vores vinduespudser gerne dig den klareste udsigt, vil du tage i mod den? 

Vi håber, at du vil tage i mod den. Hvis du vil, så kan vi informere dig om, at vi er Glostrups mest fleksible vinduespudser, og derfor har vi en vinduespudser klar, hvornår end det passer dig bedst. Måden du får etableret et møde med vores vinduespudser er: Du skal først klikke de vinduer du har. Du skal klikke flere gange ved flere antal. Det næste der sker, er at du får din pris. Udfyld så kontaktformularen og book din tid til rene vinduer. Allerede nu har du mulighed for at downloade vores app, så din vinduespudser altid er tilgængelig, hvis du har behov for at komme i kontakt. Herfra har vi kun tilbage at sige, at vi ser frem til at give dig den klareste udsigt i Glostrup og endnu mere ser vi frem til at møde dig.

Trustpilot