Vinduespudser i Gilleleje

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

Vinduespudser i Gilleleje, vi kommer med grøn energi når det passer dig!

Vores vinduespudser kører dagligt i Gilleleje. Vi tilbyder derfor både rabat på vores grønne tider men også på du er fleksibel. Desto mere fleksibel du er desto mere rabat giver vi dig. Hvis du er grøn og fleksibel med en time plus/minus dit valgte tidspunkt giver vi 50 kr. i rabat på din vinduespolering. MEMpolering varetager sig vinduespudsning i Gilleleje hver dag alle ugens 7 dage, i hverdagene fra kl. 7.00 - 19.00 og i weekenderne 8.00 - 16.00 både lørdag og søndag. Vores vinduespudser kan komme til samme pris i weekenden. Vores rabatter ift. grønne tider og fleksibel gælder også i weekenden lige såvel som i hverdagene. 
 

Vi er lokalkendte i hele Nordsjælland - og Gilleleje er ingen undtagelse!

MEMpolering leverer flotte vinduer til både private og erhverv i hele Gilleleje og omegn. Vi leverer også gerne pletfri vinduespolering til dig. Gilleleje er i sandhed en by, som fortjener at blive set klart, det er MEMpolering bevidste om, og derfor har vi altid en vinduespudser klar til at rykke ud til dig. Vi har over 10 års erfaring i Gilleleje, og derfor er vi i stand til at varetage alle typer vinduespudsning.

 

Vinduespolering med rabat i Gilleleje når det passer dig

Ved at oprette dig som kunde hos MEMpolering sikrer du dig vores fordele. Vores vinduespudser sørger gerne for at dine vinduer er skinnende rene hele året, og hvis du vælger MEMpolering som din vinduespudser så kan du optjene gratis vinduespolering. Når du opretter dig som kunde, så modtager du et stempelkort. Når du har ti stempler så får du en gratis vinduespudsning. Ud over den traditionelle måde at optjene stempler på, nemlig et stempel pr. vinduespolering, så kan du hos MEMpolering bruge dit netværk til at optjene din gratis vinduespudsning. Du logger ind på din profil og anbefaler e-mailen på din kammerat. Vedkommende opretter sig som bruger hos os, og når dette er gjort, modtager i begge to et gratis stempel. Det sker hver gang, du anbefaler en person, og derfor kan du med en målrettet indsats modtage en gratis vinduespolering, hvornår end det passer dig. 

 

Over 5.000 af vores kunder har anmeldt vinduespudser service på Trustpilot

Det er ikke nogen hemmelighed at hver vinduespudser hos MEMpolering altid leverer en høj service. Vi har et særligt forhold til vores kunder, da det er dem, der motiverer os til at køre på arbejde hver morgen. Med vores kvalitetssikring er du garanteret, at din vinduespudsning bliver gennemført, som du foretrækker den. Hvis der er en fejl? Så kommer vi tilbage til Gilleleje og retter fejlen, og det gør vi naturligvis uden at det koster ekstra. 

 

Du kan læse hvad vores kunder siger om os som vinduespudser på Trustpilot her.

 

Vores vinduespudser kommer med grøn energi i hele Gilleleje og omegn, skal vi også kigge forbi dig?

Taget den utrolig natur i Gilleleje i betragtning, så passer MEMpolering fantastisk ind i byen. Vores vinduespudsning foregår med en stor portion miljøbevidsthed. Over halvdelen (60%) af vores biler er el-biler og vores produkter er svanemærkede. Ved at bruge os til din vinduespudsning, så værner vi sammen om miljøet. Hvis du vil bestille en tid, så skal du skrive din adresse og klik på knappen "se din pris". Derefter klikker du dine vinduer og du får nu din konkrette pris, denne er selvfølgelig uforpligtende. Dernæst booker du tiden i vores online-kalender, og her kommer vores grønne profil endnu en gang i centrum. Når du bestiller en vinduespudsning, så vil vores system informere dig om, hvornår vi har en kunde i dit nærområde i Gilleleje. På den måde giver vi dig nogle anbefalede tider, hvor vi allerede vil være i Gilleleje. Hvis ingen af tiderne passer, vælger du naturligvis en anden. Valget er dit. Vi ser frem til at møde dig.

Trustpilot