Vinduespudser i Værløse

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

 

MEMpolering har en hilsen til dig: "Vi vil rigtig gerne pudse dine vinduer i Værløse"

 

Værløse, det er en fantastisk by. MEMpolering tilbyder vinduespudsning i Værløse, og vi tilbyder hellere end gerne dig at udføre din vinduespudsning, hvis dine vinduer trænger til det. Vi er dem mest fleksible vinduespudser i Værløse, da vi er klar til at komme, uanset hvornår det passer dig. Hvad end det er din privatbolig, Værløsehallen, Syvstjerneskolen eller en butik ved Værløse Bymidte, så kan vi løfte opgaven. Vi har udført vinduespudsning siden 2010 og i tilfælde af, at opgaven kræver det, så har vi både rappelling og lift til rådighed, så du kan modtage den mest optimale vinduespolering i Værløse. 

 

Det kan altid betale sig at vælge MEMpolering som din vinduespudser

Vi mener, at det skal kunne betale sig for kunderne at vælge MEMpolering på alle fronter. Derfor tilbyder vi markedets billigste vinduespolering i Værløse, og vi gør det fra 160 kr. pr gang. Derudover er der nogle særlige fordele knyttet til, at være kunde hos MEMpolering. Når du som kunde bestiller din første vinduespolering, så modtager du et stempelkort, som i sidste ende vil give dig en gratis vinduespudsning i Værløse. Når du har optjent ti stempler, så siger vi: "Jackpot", hvilket betyder, at du har vundet en gratis vinduespolering. Stempler kan både optjenes på klassisk vis, nemlig at du modtager et stempel, hver gang du modtager en vinduespudsning. Derudover kan du få stempler via vores: "Anbefal en ven funktion" og her kan du få dine stempler hurtigt. Hver gang du anbefaler din kammerat eller din kollega at bruge vores vinduespolering, så modtager i begge to et gratis stempel. Måden det sker på, er at du anbefaler vedkommende at bruge vores vinduespudsning ved at indtaste personens mail via din bruger. Når den pågældende har oprettet sig som kunde hos MEMpolering, så modtager i begge to jeres gratis stempel. Hver eneste gang du anbefaler en person, at bruge vores vinduespudsning i Værløse, så modtager du et gratis stempel

 

Udover den billigste vinduespudsning giver vi dig den bedste kvalitet og service

I nogle situationer forholder det sig sådan, at hvis prisen er billig, så kan det mærkes i kvaliteten. Sådan kan vi garantere dig, det ikke forholder sig hos MEMpolering. Hver eneste gang du modtager en vinduespolering i Værløse, så leverer vi et pletfrit og skinnende resultat til dig. Derudover gør hver enkelt vinduespudser, hvad han kan, for at du får en behagelig tid, mens han er der. Du skal blot fortsætte, de aktiviteter du nyder, mens du kan iaggtage, hvordan dine vinduer bliver skinnende rene minut for minut. Vi kan sige dig en ting, det er en fryd for øjet, at se et vinduet gå fra at være plettet og stribet til at blive skinnende.

 

Du er altid garanteret, at du bliver tilfreds med resultatet

Hvis det utænkelige skulle ske, nemlig at der er en fejl på din vinduespudsning, så skal du slet ikke frygte, at du har spildt nogle penge. Vi har nemlig kvalitetssikring. Vores kvalitetssikring betyder, at hvis det ovenstående sker, så kommer vores vinduespudser i Værløse ud til dig for at rette op på resultatet, så snart det passer dig. Han medbringer en undskyldning, et rigtig stort smil og han rettet op på fejlen uden beregning. Selvfølgelig gør han det. Hvis du er blevet mere nysgerrig på, hvad du får, når du booker en vinduespudsning hos MEMpolering, så klik ind på vores Trustpilot. Her har over 5.000 af vores kunder anmeldt os som deres vinduespudser. Vi er blevet kåret til Danmarks bedste vinduespudser hvert år siden 2010, og vi håber, at vores vinduespudser får lov til at vise dig, hvad MEMpolering kan.

Trustpilot