Vinduespudsning i Birkerød

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

 

Birkerød, ved i hvad i skal? I skal se jeres omgivelser med nye øjne

 

MEMpolering har dagligt vinduespudsere, som kører rundt i Birkerød, og en af dem er mere end klar til at sørge for, at du kan se dine omgivelser med nye øjne. Din vinduespudsning kan finde sted, hvornår end du ønsker det, og derfor kan vi kalde os selv den mest fleksible vinduespudser i Birkerød. Vi ved, at det kan være rart at høre andres oplevelser, og hvis det gør sig gældende, så er vi glade for at kunne sige, at inde på trustpilot har over 5.000 kunder anmeldt vores vinduespudsning. Endnu mere er vi stolte af, at de har omtalt os på en måde, der har medført, at vi er blevet kåret til Danmarks bedst vinduespudser siden 2010 uden undtagelse.

 

Hver enkelt særlig kunde fortjener en særlig fordel

Derfor fortjener alle kunder en særlig fordel. Inklusiv dig. Når du opretter dig som kunde hos MEMpolering, så får du din første fordel, når du bestiller din første vinduespolering i Birkerød. Den er et stempelkort, og fungerer på følgende måde: Du bestiller en vinduespudsning, og så får du et stempel. Når du har fået 10 stempler så sender vi en vinduespudser mod Birkerød, som giver dig en gratis vinduespolering, næste gang vinduerne trænger. " Måske tænker du: "Det kan de altså godt gøre bedre." Det har vi i hvert fald selv tænkt, så vi valgte at gøre det bedre. Hvis du anbefaler en ven at bestille en tid til vinduespudsning hos os, så får både du og vedkommende et gratis stempel. 

 

Hos MEMpolering er der kun en ting, som er god nok, og det er det bedste

Vores kunder fortjenre det bedste, så det giver dig. Vi kan altid garantere en vinduespudsning, som efterlader dig med spejlblanke vinduer. Vi kommer dagligt i Birkerød, og vi kommer altid med et smil. En vinduespudser hos os er altid bevidst om, hvordan han giver dig den bedste service. Skulle det utænkelige ske, nemlig at der er en mangel efter din vinduespudsning, så sætter en vinduespudser kursen mod Birkerød og retter fejlen med et smil uden nogen beregning. Vi kan godt lide tanken om at vi altid er tilgængelige for vores kunder. Så det er vi. Vi har udviklet en app, så du altid kan have os ved hånden, til trods for du er på farten. Du kan bestille en vinduespudsning døgnet rundt, og hvis du har nok at tænke på i hverdagen, så kan du slå en funktion til, som gør at vi sender dig en notifikation, når dine vinduer igen trænger til at blive pudset. 

 

Vi er klar til at sende en vinduespudser ud til dig, alt i mens du slår benene op, og nyder en kop kaffe

Vi er altid klar til at rykke ud, og vi rykker gerne ud til dig. Hvad end du skal have pudset din privatbolig, en af de mange sportsforeninger, en café eller butik på gågaden eller noget helt fjerde, så kan vi udføre opgaven med bravour. Vores vinduespudsere har bred erfaring i alle typer vinduespudsning, og vi ved præcis hvilket udstyr, dine vinduer kræver. Det ved vi fordi, at når du bestiller en vinduespudsning, så skal du klikke dine vinduer. Hvis flere vinduer er ens, skal du klikke det antal, du har. Det gør, at vi sikrer os at dine vinduer bliver pudset, med det rette udstyr. Derefter vil en pris komme frem på siden, den pris er dit uforpligtende tilbud. Det sidste du skal gøre er at den dag og det tidspunkt, der passer dig bedst, og så vil en af vores vinduespudsere skrive dig i kalenderen, og se frem til at besøge dig i Birkerød. 

Trustpilot