Vinduespudser i Allerød

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

 

MEMpolering er den mest fleksible vinduespudser i Allerød

 

Den historiske gågade på M. D. Madsensvej huser det lokale og populære værtshus Pillen samt det landskendte Mungo Park, som hver måned tilbyder et hav af forestillinger for alle aldersgrupper. Kort sagt: Allerød er en dejlig by med et herligt lokalt byliv. Hvad end du bor i Lillerød, Blovstrød, eller Kollerød, så er MEMpolering lokalkendte. Vi er det faktisk også hvis du bor i Lynge-Uggeløse eller Vassingerød. Vores vinduespudser er lokalkendt i hele Allerød, og vi er altid klar til at udføre en vinduespudsning hos dig, hvis dine vinduer trænger til en kærlig hånd. Vi er den mest fleksible vinduespudser i Allerød, da vi kommer hvornår end det passer dig. Derudover har vi en app, så du altid har os lige ved hånden, og du kan dermed booke din vinduespudsning i Allerød 24 timer i døgnet. Også om søndagen

 

 

MEMpolering har fordele til hver enkelt kunde i Allerød

Hvis du vælger MEMpolering som din lokale vinduespudser i Allerød, så giver vi dig nogle særlige fordele. Det er vores måde at sige kæmpe stort tak på. Når du bestiller en vinduespudsning allerførste gang hos MEMpolering, så svarer det lidt til, når et barn taber sin første tand. Så skal der noget særligt på bordet. Derfor får du et stempelkort. Når du har fået ti stempler, så får du en gratis vinduespudsning i Allerød. Du får et stempel hver gang, du modtager en vinduespudsning. Det er i sig selv ikke særligt nok i sig selv. Derfor har vi etableret en: "Anbefal en ven" funktion. Denne indbefatter at hver gang du anbefaler en person at bruge MEMpolering til deres vinduespudsning, så modtager i begge to et stempel. Det eneste krav er, at når du har anbefalet vedkommendes mail via din bruger, så skal personen oprette sig som kunde i vores system. 

 

Vinduespudser i Allerød som gør din hverdag smukkere og som giver dig den bedste oplevelse

Vi sender altid en topprofessionel vinduespudser i Allerød ud, når der er en der skal tage sig af din vinduespudsning. I MEMpolering har vi intet mindre end fire vinduespudsere der bor og som er opvokset i Allerød. På den baggrund må det siges, at vi er lokalkendte ud over det sædvanlige. Uanset hvilken vinduespudser du får, så kender han området og de forskellige vinduestyper, så lad os sende din lokale vinduespudser fra Allerød forbi og klare vinduespoleringen for dig. Så du kan bruge tiden på mange af de andre ting, du nyder at foretage dig. Alt imens at du kan sidde og kigge på at dine vinduer bliver skinnende rene. 

 

Vi kommer med omtanke og grøn energi i hele Allerød

I Allerød er der et skønt landbrug og en skøn natur, som giver os alle en fornyet energi. Apropos natur og energi, så kommer MEMpolering altid med grøn energi. Vi føler som vinduespudserfirma, at vi har et fælles ansvar for den jord vi lever på. Vi kører for det meste i el-biler, da 60% af vores biler er elektriske. Derudover pudser vi kun vinduer i svanemærket sæbe. Miljøet er altid med os lige fra vi sætter nøglen i bilen til dine vinduer er pudset. Hvis dine vinduer trænger til en vinduespudsning, så klik dine vinduer. Med det samme vil du kunne se dit uforpligtende tilbud, og herefter kan du booke din vinduespolering. Vi står klar til at hjælpe. Uanset om du er den aktive person hos Blovstrød Løverne, den flittige elev på det lokale gymnasium, fodboldspilleren i den lokale fodboldklub AFK, eller bare en som har brug for en hjælpende hånd i sin hverdag, så kan du få en pletfri vinduespudsning af MEMpolering. Som det sidste men bestemt ikke det mindste, så lad os lige huske at sige, at vi er markedets billigste vinduespudser.

Trustpilot