Vinduespudser i Græsted

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

Når MEMpolering besøger den lille stationsby, tager vi de store rabatter med

Når vi har en vinduespudser i Græsted, sørger vi altid for, at han medbringer store rabatter, så du altid har penge at spare. Han medbringer hele tre af slagsen: Stempel rabat, grøn rabat & fleksibel rabat.

Vores stempel rabat er en klassisk stempelordning, som har én helt særlig tilføjelse. Den er simpel i den forstand, at du modtager et stempel, hver gang du får udført en vinduespudsning. Når du har 10 stempler, modtager du en gratis vinduespolering i Græsted. Den særlige tilføjelse til stempelordningen er vores funktion: ”Anbefal en ven.” Hvis du sidder hjemme hos din ven og får øje på, at vedkommende har beskidte vinduer, kan du modtage et stempel på dit stempelkort, hvis du anbefaler vedkommende at bruge MEMpolering. Den eneste forudsætning for at modtage stemplet er, at personen du anbefaler os til, skal oprette sig som bruger i vores system. Det vil sige, at hvis du anbefaler vores vinduespudsning til fem venner imorgen, modtage du fem stempler og er dermed halvvejs på vejen mod en gratis vinduespolering i Græsted.

Vores grønne rabat er en af vores måder at værne om Moder Jord. Vi kalder den også vores miljøvenlige rabat. Hvis du skal booke tid til en vinduespudsning, vil du i vores bookingsystem opleve, at der er nogle grønne tider. En grøn tid er vores måde at markere, at vi har en vinduespudser i Græsted eller tæt på Græsted i dette tidsrum. Hvis du vælger en grøn tid, modtager du 20 kroner i rabat pr. vinduespudsning, vi sparer kørsel og naturen bliver sparet for noget forurening. Den grønne rabat er en gevinst, hele vejen rundt.

Vores tredje rabat er vores fleksibel rabat, hvor du modtager rabat, hvis du har mulighed for at være fleksibel i forhold til din vinduespudsning. Hvis du vælger at få udført din vinduespolering på onsdag klokken 09.00, men du ved, at du er hjemme hele formiddagen, har du mulighed for at udvise op til +/- 60 minutters fleksibilitet. Hvis du udviser 60 minutters fleksibilitet på din booking klokken 09.00, betyder det, at vores vinduespudser vil komme mellem klokken 08.00 og 10.00. Du kan modtage op til 30 kroners rabat pr. vinduespudsning ved at udvise fleksibilitet. Mængden af rabat afhænger af, hvor stor fleksibilitet, du har mulighed for at udvise.

 

Ud over at være klar til alle opgaver, er vi altid klar til at give en særlig fordel

Hos MEMpolering arbejder vi hele tiden på, hvordan vi kan blive endnu bedre for vores kunder. Vi undersøger hele tiden, hvordan vi kan bruge teknologien til vores kunder fordel, og det har ført til to nye tiltag. Det ene er, at vi bruger den verdensførende teknologi inden for vinduespudsning: 1 til en billion vand. Teknikken bag kan du læse mere om her. 1 til en billion vand er noget helt specielt vand, som gør, at hvis du har en bolig med store vinduespartier, har solceller eller har en større erhvervsbygning, kan vi med dette vand garantere dig et resultat i verdensklasse hver gang. Det andet tiltag er, at vi har udviklet en app: Download app her. Denne app er en samling af alt, som du har brug for på et sted, når det kommer til din vinduespudsning i Græsted.Kunder som downloader denne app får adgang til vores afbestillingsfunktion. Med denne funktion kan du aflyse eller ombooke din vinduespudsning indtil 24 timer før, at den skulle have været udført. Derudover kan du via vores app altid sende en besked til din vinduespudser eller en af
vores administrative medarbejdere, og du kan forvente et hurtigt svar alle dage mellem 07.00 –19.00.

Vi er taknemmelige for, hvor mange tilfredse kunder vi har, og vi håber, at du også har lyst til at blive en af dem.

Trustpilot