Vinduespudser i Dronningmølle

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

NÅR MEMpolering har en vinduespudser i Dronningmølle, udfører han altid arbejdet miljøvenligt

Miljøet er for alvor blevet sat på dagsordenen. Det gælder både i verden generelt og hos MEMpolering. Vi tilbyder altid vores kunder tre forskellige rabatter på vinduespudsning i Dronningmølle: Grøn rabat, fleksibel rabat og stempel rabat.

Den grønne rabat er vores måde at takke dig for, at du vælger en ekstra miljøvenlig vinduespudsning. Når du går ind i vores bookingsystem for at booke en vinduespolering, vil nogen
af tiderne være grønne. Når en tid er grøn, betyder det, at vi på dette tidspunkt har en vinduespudser i Dronningmølle eller en nærliggende by. Hvis du vælger en grøn tid, sparer du 20 kroner på din vinduespudsning, samtidig med at du værner om Moder Jord. Det er en gevinst hele vejen rundt.

Vores fleksibel rabat er en rabatordning, hvor du kan spare op til 30 kroner for at udvise fleksibilitet, når du skal have udført din vinduespolering. Hvis du for eksempel gerne vil have
udført en vinduespudsning på torsdag klokken 15.00, men du ved, at du er hjemme hele eftermiddagen, kan du vælge at sætte + / - 60 minutters fleksibilitet ind i din bestilling. Det betyder, at din vinduespolering bliver udført mellem klokken 14.00 og klokken 16.00. Jo mere fleksibilitet du har mulighed for at indsætte, jo større bliver din rabat.

Vores tredje rabat er den rabatordning, hvor du på rekordtid kan få et gratis besøg af en vinduespudser i Dronningmølle: Stempel rabat. Du modtager et stempelkort af os, og hver gang du
får udført en vinduespolering, giver vi dig et stempel. Når du har optjent 10 stempler, modtagerdu en gratis vinduespudsning. Det er den ene metode til at modtage et stempel. Den anden
metode er vores: ”Anbefal en ven” funktion.

Hvis du skal til middag hos en god ven, og du under middagen får kastet et blik på vinduerne, som viser sig at være så beskidte, at du ikke kan se solen skinne ordentligt ind af vinduerne, har du her en oplagt mulighed for at modtage et gratis stempel. Hver gang du anbefaler en ven at bruge MEMpolering til at udføre deres vinduespudsning, modtager du et gratis stempel, under den forudsætning at vedkommende går ind og opretter sig i vores system. Det vil sige, at hvis du holder et middagsselskab med 10 gæster, og du får dem alle sammen til at oprette sig hos MEMpolering, optjener du på én aften en gratis vinduespudsning.

Vi elsker at være tilgængelige for vores kunder, og vi er det mere nu, end vi nogensinde har været før

Vores kunder er det vigtigste vi har. Derfor gør vi, hvad vi kan, for at passe godt på dem og give dem et resultat hver gang, de vil give 10 ud af 10 stjerner. Vi udforsker hele tiden, hvordan vi med teknologien kan give vores kunder en endnu bedre oplevelse, og derfor har vi udviklet en app:
”MEMpolering. Download app her

Hvis du downloader vores app, har du altid mulighed for at skrive direkte med din vinduespudser i Dronningmølle eller en administrativ medarbejder, hvis du har behov for det. Derudover er vores app det eneste sted, hvor du kan benytte dig af vores afbestillingsfunktion, som giver dig mulighed for at ombooke eller aflyse din vinduespudsning i Dronningmølle helt indtil 24 timer før, inden vi skulle have sat kursen mod dig. Vores app er vores måde at sørge for, at du altid kan have din vinduespudser lige ved hånden.

I den praktiske udførelse af vinduespudsning, har teknologien også medført, at vi kan give vores kunder en helt særlig oplevelse. Vi benytter os af den verdensførende teknologi inden for
vinduespudsning: 1 til en billion vand. 1 til en billion vand er noget af det største, vi har fået adgang til hos MEMpolering. Hvis du bor i en bolig, der har nogle store vinduespartier, hvis du har solceller eller hvis du har en stor erhvervsbygning, er 1 til en billion vand noget for dig. Hvad vandet rent teknisk gør for din vinduespudsning, kan du få et større indblik i her (indsæt link til erhvervsside). Helt kort fortalt gør vandet, at vi kan udføre din vinduespudsning i Dronningmølle på rekordtid, samtidig med at vi garanterer dig et resultat i verdensklasse. Hver gang.

Hos MEMpolering tilbyder vi dig den billigste vinduespudsning med den højeste kvalitet, og vores vinduespudser i Dronningmølle kommer altid med et smil.

Trustpilot