Vinduespudser i Espergærde

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

MEMpolering tilbyder fleksibel vinduespolering i hele Espergærde

 

MEMpolering kan kalde sig Espergærdes mest fleksible vinduespudser, og det kan vi med den allerstørste fornøjelse. En af årsagerne til denne titel er garanteret, er at vores vinduespudser hos MEMpolering pudser vinduer hver dag i Espergærde eller omegn. og dermed kan du få pudset dine vinduer når det passer dig - alle hverdage fra kl. 7.00 til kl. 19.00 og er du også fleksibel ift. ankomsttidspunktet så får du rabat. Du kan se din pris og din rabat ved at klikke din adresse i Espergærde på vores hjemmeside og dernæste klikke dine vinduer i vores klik-dine-vinduer guide.

 

Enhver kunde er noget særligt. Det samme er de fordele vi tilbyder i Espergærde

På Trustpilot har over 5.000 mennesker tilkendegivet deres mening om deres oplevelse med vores vinduespudsning. De har gjort det på en måde, som har ført til, at vi siden 2010 er blevet kåret til Danmarks bedste vinduespudser hvert evig eneste år. Ligesom vores kunder har givet udtryk for, at vi er noget særligt, vil vi gerne illustrere, at hver enkelt kunde er noget særligt for os. Derfor har vi en særlig fordel. Fordelen i sig selv er et stempelkort. Det fungerer på samme måde, som et stempelkort på en masse cafeer gør. Du får 10 stempler, et stempel pr. vinduespolering og så får du den næste vinduespolering gratis. Men som sagt, er der noget særligt ved ordningen. Det særlige hedder: "Anbefal en ven." Anbefal en ven fungerer sådan, at du anbefaler e-mailen på en ven i din omgangskreds via din bruger. Hvis den pågældende person bliver kunde hos os, så får i begge to et gratis stempel. Jo flere du kender med beskidte vinduer, jo nærmere er du på en gratis vinduespudsning. Vi synes godt det må være lidt sjovt at få rene vinduer.

 

Hav vores vinduespudser lige ved hånden med MEMapp

Hos MEMpolering har vi udviklet Danmarks første vinduespudser-app (hvis ikke verdens første). Du kan downloade vores app både til din iphone og din android telefon. Så har du altid vores vinduespudser lige ved hånden. Med vores app kan du både chatte med vores vinduespudser og kontor, hvis du har en hurtig besked eller du kan rykke din tid hvis du skulle have brug for det.

 

Mange faste kunder i Espergærde og omegn.

Vinduer er bygningens øjne og øjne skal helst gerne ses klart. Hvis dine vinduer ikke er klare, så slår vi gerne vejen forbi dig og sørger for at du får de klareste vinduer i Espergærde, hvad end du har en villa, landejendom, kontor eller noget helt fjerde. Vi er den billigste vinduespudser på markedet og vi rykker ud fra intet mindre end 160 kr. inklusiv moms. En anden ting er, at ved at vælge os som din vinduespudser, så værner du om miljøet. 60% af vores biler er elektriske og vi anvender kun svanemærkede produkter. Hvis du ønsker at vi rykker ud til dig. Så skal du blot skrive din adresse på vores forside og klikke dine vinduer så får du din pris med det samme under vinduerne. Vælg dato og tid du ønsker vores vinduespudser kigger forbi. Derfra er der kun tilbage at sige: "Vi ser frem til at møde dig og pudse dine vinduer." 

Trustpilot