Vinduespudser i Humlebæk

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

MEMpolering tilbyder fleksibel miljøvenlig vinduespolering til Danmarks kulturby Humlebæk

Hos MEMpolering forbinder vi Humlebæk med kvalitet og noget af Danmarks smukkeste natur. Derfor kan du forvente, at når vores vinduespudser sætter kurs mod Humlebæk, har han fokus på at din vinduespudsning bliver af højeste kvalitet, og at den bliver miljøvenlig. Hvor miljøvenlig den skal være, har du selv mulighed for at præge. Hos MEMpolering har vi ”grønne rabatter.”

Vores grønne rabatter indebærer, at når du logger ind på vores hjemmeside eller vores app for at bestille en tid til en vinduespudsning i Humlebæk, vil du kunne se, at der er nogle grønne tider, når du booker.

En grøn tid betyder, at i dette tidsrum har vi allerede en vinduespudser, som er ude til en vinduespudsning nær din adresse. Hvis du vælger en grøn tid, tilbyder vi dig en 20 kroner i grøn rabat på din vinduespudsning, samtidig med at vi sparer kørslen. Jo bedre vi sammen kan være ved miljøet, jo billigere bliver din vinduespudsning.

 

Grøn rabat. Fleksibel rabat. Stempel rabat. Du har altid mulighed for rabat på din vinduespolering.

Hos MEMpolering har du altid mulighed for at opnå rabat på din vinduespolering i Humlebæk. Ud over vores grønne rabat, tilbyder vi fleksibel rabat. Denne rabat fungerer ved, at du kan få op til 30 kroner i rabat for at udvise fleksibilitet, når du booker en tid. Det betyder, at hvis du på mandag ved, at du er hjemme i tidsrummet 13.00 – 16.00 og vælger en tid kl 14.00 med maksimum fleksibilitet med + / - 60 minutter, kommer vi mellem 13.00 og 15.00 og udfører din vinduespudsning, som du sparer 30 kroner på. Hvis du oveni også vælger en grøn tid, kan du sammenlagt spare 50 kroner på din vinduespolering i Humlebæk. Derudover giver vi rabat, hvis du vælger at tegne en fast vinduespudserordning. Ved at tegne denne faste ordning vil din samlede rabat ende på at være 120 kroner for din vinduespudsning.

Sidst men ikke mindst har vi en stempelordning, som gør, at du har mulighed for at modtage en gratis vinduespudsning, når du har behov for det. Med vores stempelordning gælder det, at når du har ti stempler, får du en gratis vinduespudsning i Humlebæk af os. Du optjener et stempel hver gang du får pudset dine vinduer. Derudover kan du optjene et stempel ved at benytte dig af vores: ”Anbefal en ven” funktion. Hvis du benytter dig af denne funktion, optjener både du og din ven et gratis stempel. Funktionen fungerer ved, at du anbefaler os en af dine venner og vedkommende opretter sig som bruger hos os, vil du se det gratis stempel komme ind på jeres begges stempelkort. Du får et gratis stempel for hver anbefaling. På den måde har du mulighed for at sætte tempoet for, hvor hurtigt du skal modtage en gratis vinduespolering i Humlebæk.

 

Du har altid din vinduespudser i lommen, og vi er altid klar til at tilbyde dig den laveste pris, den højeste service og den bedste kvalitet.

Din vinduespudser i lommen? Det kan umiddelbart lyde som noget, der vil gøre, at du ikke har plads til særlig meget andet i lommen, men sådan er det heldigvis ikke. Hvis du downloader vores app MEMpolering, kan du chatte direkte med din vinduespudser, og du kan chatte direkte med en af vores administrative medarbejdere på kontoret. Du kan altid forvente svar, hvis du skriver i tidsrummet fra 7 – 19. Det er ligeledes i tidsrummet 7 – 19, du kan bestille en vinduespudsning hos os alle ugens dage. Ved at downloade vores app, får du adgang til vores afbestillingssystem, som giver dig mulighed for at annullere eller ombooke din vinduespudsning senest 24 timer inden, din vinduespolering skulle have fundet sted.

Ved at downloade vores app får du alle de nødvendige funktioner samlet på et sted, og på den måde har du os altid lige ved hånden.

Du kan se hvad vores kunder siger om os på Trustpilot her.

 

Vi har verdensførende teknologi inden for vinduespudsning som vi kan tilbyde til jer alle i Humlebæk

Humlebæk er kendetegnet ved kvalitet, og vi garanterer jer den højeste kvalitet. Vi har adgang til den verdensførende teknologi inden for vinduespudsning: 1 til en billion vand. Hvad betyder det rent teknisk? Det kan du læse mere om her

I praksis betyder det, at hvis du har et hus med store vinduer, hvis du har en erhvervsejendom, hvis du har en bygning med større glaspartier samt hvis du har solceller, pudser vi dine vinduer med noget helt specielt vand som gør, at du efter opgavens udførelse vil forstå, hvorfor vi siger, at vinduespudsning er en kunst. Med denne verdensførende teknologi tilbyder vi resultater i verdensklasse.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har behov for denne funktion, skal du blot kontakte os. Når du henvender dig til os, vil vores vinduespudser altid vurdere omfanget af din opgave samt hvilke materialer, der giver dig det bedste resultat.

Vi glæder os til at høre fra dig og give dig og dine medborgere i Humlebæk det klareste udsyn, så I hver dag tydeligt kan se, hvorfor netop jeres by er Danmarks kulturby.

Trustpilot