VINDUESPUDSER I NIVÅ

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

Nemmeste og mest fleksible vinduespudser i Nivå

MEMpolering kommer fast i Nivå. Vores vinduespudsere kender området og de forskellige typer vinduer din vila eller lejlighed måtte have. Det betyder også at vi altid er i Nivå og omegn og dermed også altid lige rundt om hjørnet. Det betyder at du kan bestille din vinduespolering til når det passer dig - Vi kan komme alle dage fra 7.00 - 19.00, og vælger du en grøn tid (hvor vi er tæt på din bopæl) i vores kalender så giver vi dig yderligere rabat. Vælger du derudover at være fleksibel ift. ankomsttidspunkt er der yderligere 30 kr. at spare. Få din pris og tid nu i Nivå ved at klikke din adresse på vores forside. Vi vil glæde os til at pudse dine vinduer.

 

MEMpolering har fordele til hver enkelt kunde i Nivå

Hvis du vælger MEMpolering som din lokale vinduespudser i Nivå, så giver vi dig nogle særlige fordele. Det er vores måde at sige kæmpe stort tak på. Når du bestiller en vinduespudsning allerførste gang hos MEMpolering, så svarer det lidt til, når det er jul. Så skal der noget særligt på bordet. Derfor får du et stempelkort. Når du har fået ti stempler, så får du en gratis vinduespolering i Nivå. Du får et stempel hver gang, du modtager en vinduespolering. Det er i sig selv ikke særligt nok i sig selv. Derfor har vi lavet en: "Anbefal en ven" funktion. Den giver dig og din ven et ekstra stempel, sådan at hver gang du anbefaler en person at bruge MEMpolering som deres vinduespudser, så modtager i begge to et stempel. Det eneste krav er, at når du har anbefalet vedkommendes mail via din bruger, så skal personen oprette sig som kunde i vores system og book en tid. 

 

Vinduespudser i Nivå som gør din hverdag smukkere og som giver dig den bedste oplevelse

Vi sender altid en topprofessionel vinduespudser i Nivå ud, når der er en der skal tage sig af din vinduespudsning. I MEMpolering har vi flere vinduespudsere der bor i Nivå. På den baggrund må det siges, at vi er lokalkendte ud over det sædvanlige. Uanset hvilken vinduespudser du får, så kender han området og de forskellige vinduestyper du måtte have.

 

Vi kommer med grøn energi og omtanke for miljøet i Nivå

I Nivå er der et skønt landbrug og en skøn natur, som giver os alle en fornyet energi. Apropos natur og energi, så kommer MEMpolering altid med grøn energi. Vi føler som vinduespudserfirma, at vi har et fælles ansvar for den jord vi lever på. Derfor er vi stolte over at 60% af vores biler er el-biler. Derudover pudser vi kun vinduer i svanemærket sæbe. Miljøet er altid med os lige fra vi sætter os i vinduespudser-bilen til dine vinduer er pudset. Hvis dine vinduer trænger til en vinduespudsning, så klik dine vinduer. Med det samme vil du kunne se dit uforpligtende tilbud, og herefter kan du booke din vinduespolering. Som det sidste men bestemt ikke det mindste, så lad os lige huske at sige, at vi er markedets billigste vinduespudser.

Trustpilot