Vinduespudsning i Hørsholm

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

Med den verdensførende teknologi inden for vinduespudsning, behandler MEMpolering vinduerne i Hørsholm med den største respekt

Hirschholm Slot i Hørsholm blev oprindeligt kaldt Nordens Versailles, og det navn beskriver meget fint, hvilken oplevelse det er at komme til Hørsholm. Hørsholm er fuld af dansk historie og kultur, og det illustreres på fineste vis i den store forskellighed, der er på bygningerne i Hørsholm.
 
Hørsholm rummer ældre danske kulturbygninger, samtidig med at byen har en række store nybyggerier. Der er meget stor variation i bygningerne og deres vinduer, men for os er det fuldstændig underordnet, hvilken type bygning du skal have udført vinduespudsning på. For MEMpolering har udstyret til alle typer vinduer, som garanterer dig et resultat af den højeste kvalitet. Hver gang.
 
Små ældre huse og større nybyggerier har to meget forskellige typer vinduer. Til mere traditionelle boliger og bygninger udfører vi vinduespudsning på traditionel vis. Men hvis du har en bolig med store vinduer, en bygning med solceller eller en større erhvervsejendom, har dine vinduer nogle andre behov, end traditionelle vinduer har.
 
Derfor tilbyder vi at udføre din vinduespudsning i Hørsholm med den verdensførende teknologi: 1 til en billion vand. Denne teknologi er særlig velegnet til store vinduer, solceller samt store bygninger. Hvis du vil vide mere om teknologien, kan du læse mere om den her. Denne teknologi gør, at uanset om du har et sommerhus, hvor du skal have udført vinduespudsning eller om du skal have pudset vinduerne på Hirscholm slot, kan MEMpolering klare opgaven.
 

MEMpolering ankommer til Hørsholm, ankommer vi miljøvenligt med flere rabatordninger

MEMpolering tilbyder den billigste vinduespudsning i Hørsholm, og vi tilbyder den højeste kvalitet samt en grøn energi. Klimaet er en høj prioritet hos MEMpolering, og derfor er en af vores tre rabatordninger: Grøn rabat. De to andre rabatordninger er fleksibel rabat og stempel rabat.

Den grønne rabat er en rabat, hvor du kan spare 20 kroner pr. vinduespudsning, hvis du vælger den miljøvenlige løsning. Når du går ind for at booke en tid til vinduespolering i Hørsholm, vil du se, at nogle af tiderne er grønne. En grøn tid betyder, at vi i dette tidsrum har en vinduespudser i nærheden af din adresse, og at du derfor kan spare miljøet for forurening ved at vælge en af de grønne tider. Hvis du vælger en grøn tid, sparer du 20 kroner på din vinduespudsning, samtidig med at du får Moder Jord til at trække veksler på smilebåndet. Det er en sejr for dig og en sejr for klimaet.

Udover at belønne miljøvenlighed, belønner vi også fleksibilitet. Når du skal booke din vinduespudsning, vil du få øje på, at du kan tilføje fleksibilitet på + / - 60 minutter. Det vil sige, at hvis du har valgt at få pudset dine vinduer kl 14.00 på tirsdag og tilføjer 60 minutters fleksibilitet, kommer vi i tidsrummet 13.00 – 15.00 og udfører din vinduespolering i Hørsholm. Du kan også vælge mindre end 60 minutter fleksibilitet. 60 minutter er dog det højeste. Jo mere fleksibel, du vælger at være, jo højere bliver din rabat. Ved at vælge den højeste fleksibilitet sparer du 30 kroner på din vinduespudsning. Vores tredje rabatordning er vores stempel rabat. Der er to måder, hvor du kan optjene stempler. Den ene er den klassiske måde, som du måske kender fra kaffebarer, 7/11 og andre steder, hvor vi kan få slukket tørsten. Du får et stempel per ydelse, du køber. Det vil sige, at for hver gang du får udført en vinduespudsning i Hørsholm, modtager du et stempel. Når du har 10 stempler, udløses din jackpot, hvor du bliver den heldige modtager af en gratis vinduespolering.

Den anden måde du kan optjene stempler på er knap så klassisk, men til gengæld meget effektiv. Du kan nemlig også optjene et stempel, for hver gang du benytter dig af vores: ”Anbefal en ven” funktionen. Den her funktion belønner dig, når du anbefaler en vinduespudsning fra MEMpolering til en person, du kender eller ikke kender. Det vil sige, at hvis du træder ind af døren hos dine forældre og oplever, at deres vinduer trænger til en kærlig hånd, kan du anbefale dine forældre at bestille tid til en vinduespolering hos MEMpolering.

Hvis dine forældre kan se fornuften i dit forslag, så er I kun en handling fra at både du og dine forældre modtager et gratis stempel. Det eneste det kræver, er at dine forældre går ind og opretter sig som kunde i vores system. Når dine forældre har oprettet sig som kunde, er du lykkedes med din anbefaling og både du og dine forældre er dermed et stempel rigere.

Du modtager et stempel, hver gang du anbefaler en vinduespudsning fra MEMpolering til en person, såfremt personen opretter sig som kunde i vores system. Det vil sige, at hvis du i morgen anbefaler ti mennesker at benytte sig af vores vinduespudsning, har du optjent en gratis vinduespolering i Hørsholm allerede i morgen.

 

Med MEMpolering har du altid din vinduespudser lige ved hånden eller i lommen

Har vi flere fordele? Det kan du tro. Vi har vores app, som er måden hvorpå, du altid kan have din vinduespudser lige ved hånden. Vores app hedder: ”MEMpolering,” og her har vi på et sted samlet alt det, du har brug for i forbindelse med din vinduespudsning i Hørsholm. Du kan downloade vores App her. På vores app kan du skrive med din vinduespudser alle dage fra 7 – 19, ligesom du alle dage kan skrive med en administrativ medarbejder i det samme tidsrum. Derudover er vores app platformen, hvor du kan afbestille din vinduespudsning eller ombooke den, og det kan du gøre helt ind til 24 timer inden, du skulle have udført din vinduespolering i Hørsholm.

Har vi flere fordele? Det har vi ikke i denne omgang, men vi arbejder hele tiden på noget nyt, som gør din vinduespudsning billigere, bedre og lettere. Vi håber, at du har lyst til give MEMpolering muligheden for at vise, hvorfor vi mener, at vinduespudsning er en kunst.

Trustpilot