Vinduespudser i Vedbæk

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

 

Vinduespolering i Vedbæk er noget særligt for MEMpolering, da Vedbæk er noget særligt for Sjælland

 

Vedbæk er et sted vi elsker at udføre vinduespudsninger, da de fleste bygninger har en så fantastisk udsigt, at de virkelig får arbejdet for en vinduespudser til at give mening. Dine vinduer er øjnene på din bygning og hvorvidt din bygning er imødekommende afgøres i høj grad af, hvor klare dine vinduer er. Den er god nok. Derfor skal du kaste et blik på dine vinduer. Hvis du tænker: "De trænger til en kærlig hånd." Så er vi klar til at sætte kurs mod Vedbæk og sørge for, at din bygning igen bliver blandt de mest imødekommende i Vedbæk

 

Vores kunder er vores drivkraft og fortjener en særlig behandling

Vore kunder er vores eksistensgrundlag, og de er dem, som gør det meningsfuldt at køre på arbejde hver morgen uanset vejr og tidspunkt. I Vedbæk pudser vi både private boliger, butikker og restauranter. En fællesnævner for alle kunder uanset typen på deres bygning er, at vi værdsætter hver og en af jer. Det vil vi gerne vise jer, og derfor har vi nogle fordele klar til dig, hvis du vælger at bruge os som din vinduespudser. Som kunde hos MEMpolering har du et stempelkort. Det vil sige at du skal optjene ti stempler hvorefter du vil få en gratis vinduespudsning. Stemplerne kan optjenes på flere måder. Den ene måde er den gode gammeldags. Du modtager en vinduespudsning, og så får du et stempel. Men vi mener, at der manglede noget. Derfor har vi tilføjet en funktion, som individualiserer i ordningen: "Anbefal en ven." Har du en fornemmelse af, hvad det indbefatter, når du læser ordene. Det har du muligvis. Det indbefatter at du logger ind på din profil hos MEMpolering, og anbefaler en kammerats e-mail. Vedkommende opretter sig som bruger hos, bestiller en tid til en vinduespudsning og når dette er sket, har i begge modtaget et gratis ekstra stempel. På den måde kan du optjene dine 10 stempler meget hurtigt, samtidigt hjælper du din ven/venner igang med et ekstra stempel, det er win-win!

 

En særlig service er en naturlig del af en særlig behandling

Når vores vinduespudser sætter kurs mod Vedbæk, så medbringer han altid den bedste service. Her mener vi både, når det kommer til selve vinduespudsningen, men i ligeså høj grad mener vi, når det kommer til din oplevelse med vores vinduespudser. Begge dele skal være en oplevelse i topkvalitet. Hver gang. Derfor har vi kvalitetssikring. Denne medfører, at hvis alle odds går imod os en dag, og du oplever mangler i din vinduespudsning, så sætter vores vinduespudser atter kurs mod din adresse, hvor han retter op på fejlen helt uden beregning. For at vi kan tilbyde dig vores service mellem hver vinduespudsning, har vi udviklet en app. Med vores app kan du altid have din vinduespudser lige ved hånden, og MEMpolering er dermed altid tilgængelig for dig.

 

MEMpolering er klar til at give din bygnings øjne et eftersyn

Nytårsaften og nyhederne der altid følger dagen efter, har i sandhed lært danskerne at øjne er noget vi skal værne om (og så har det lært os, at vi burde skære ned på vores fyrværkeriforbrug, men det er en anden snak). Eftersom øjne er noget, der skal plejes, så er vi klar til at rykke ud hvor end du bor i Vedbæk hvornår end, du har brug for det. Vi ved, at du kan have travlt, men for at dette ikke skal være en forhindring, er vi den mest fleksible vinduespudser i Vedbæk. Hvis du ønsker en tid, så skal du klikke dine vinduer. Hvis du har flere ens vinuder, skal du klikke det antal du har. Du får din uforpligtende pris med det samme her på siden og kan derefter med et klik book en tid online efterfølgende. Vi sender en af vores dygtige vinduespudser med kurs mod Vedbæk, hvor han vil være på vej  til dig. Hvis du vil vide mere om os og vores service, så klik ind på vores Trustpilot. Her har 5.000 kunder delt deres oplevelse med vores vinduespudser. Disse delinger har gjort, at vi har været Danmarks bedste vinduespudser alle år uden undtagelse siden 2010. Vi ses i Vedbæk, så snart det passer dig.

 

Du kan læse vores kundeanmeldelser på Trustpilot her.

Trustpilot