Vinduespudser i Bagsværd

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

 

Ønsker du klare vinduer i Bagsværd så få besøg af vores vinduespudser

 

Hvis der er et sted, hvor man har udsigt til en smuk natur, så er det i Bagsværd. Hvis der er et sted, hvor det derfor er særligt vigtigt, at have klare vinduer, så er det Bagsværd. Hvis du er så heldig, at du bor i Bagsværd, så tag lige et kig på dine vinduer, og spørg dig selv: "Hånden på hjertet. Trænger de til en vinduespudsning." Hvis svaret er ja, så er du mere end velkommen til at bestille din vinduespudsning hos MEMpolering. Hvis svaret er, at de ikke trænger til en vinduespudsning, så er du mere end velkommen, til at oprette dig som kunde hos os, fordi før du ved det, så vil de trænge

 

Vi som vinduespudser har særlige fordele til dig, så vi kan besøge Bagsværd lidt oftere

Der er ikke en vinduespudser i MEMpolering, der ikke holder af Bagsværd. Mange af os har da også haft lejet en båd i Bagsværd sø om sommeren og nydt omgivelserne i Bagsværd. Vi elsker at besøge din by, og derfor har vi nogle særlige fordele til dig, når du vælger at bruge vores vinduespudsning. Hos os modtager du et stempelkort. I det kort, ligger nøglen til din gratis vinduespudsning. Når du har ti stempler, så har du en gratis vinduespudsning. Hvis du kender en, som burde bestille en vinduespudsning, men aldrig får det gjort, så kan den person (eller de) bane vejen for din gratis vinduespudsning. Med vores: "Anbefal en ven" funktion, så modtager både du og din kammerat et gratis stempel, hver gang at du anbefaler en person at bruge vores vinduespudser. Du anbefaler vedkommende via deres mail, og du gør det gennem din egen profil på MEMpolering. Forudsætningen for at modtage stemplet er, at den pågældende person, opretter en bruger hos MEMpolering.

 

Vores kvalitetssikring garanterer dig en vinduespudsning i topkvalitet i Bagsværd

Hos MEMpolering har vi kvalitetssikring. Denne indbefatter i grove træk, at hvis det utænkelige skulle ske, nemlig at der er fejl på din vinduespudsning, så retter vores vinduespudser op på den uden beregning. Vi antager dog, at det ikke sker, da vi er eksperter i at levere skinnende rene vinduer. Det er afgørende for os i MEMpolering, at det er så nemt som overhovedet muligt for dig, at bestille en vinduespudsning og komme i kontakt med din vinduespudser. Derfor har vi en app, sådan så du altid har os lige ved hånden. Booking af vinduespudsning? Det kan du gøre i døgndrift.

 

Vi er klar til at levere klare vinduer, når du er klar

Vi har altid en vinduespudser klar. Uanset hvilken type bygning du har, der trænger til en vinduespudsning, så kan vi løfte opgaven, da vi har udstyr til alle slags vinduer. Vi vil så gerne en tur til Bagsværd, så derfor håber vi, at du vil bestille en tid til en vinduespolering. Det eneste du skal gøre er, at du skal klikke dine vinduer, og så kommer dit uforpligtende tilbud på din vinduespudsning frem. Dernæst udfylder du dine informationer og booker en tid til din vinduespolering i Bagsværd. Hvis du gerne vil vide lidt mere om, hva det vil sige at bruge vores vinduespudser, så tag et kig forbi vores Trustpilot. Her har 5.000 kunder anmeldt vores vinduespudsning. Derudover har de har gjort sådan så, at vi med stolthed i stemme kan fortælle, at vi er blevet kåret til Danmarks bedste vinduespudser siden 2010. Alle år uden undtagelse. Vi ser frem til at besøge Bagsværd, og endnu mere til at besøge dig.

 

Du kan læse vores Trustpilot anmeldelser her.

Trustpilot