Vinduespolering i Dyssegård

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

 

MEMpolering leverer skinnende rene vinduer i hele Dyssegård

 

"Hvordan får jeg hurtigst og nemmest bestilt en tid til min vinduespudsning i Dyssegård?" Til dette spørgsmål, har vi svaret, og vi behøver ingen livlinjer. Svaret er MEMpolering. Hele vores forretning er bygget op omkring, at det skal være nemt for kunden, at få markedets billigste vinduespudsning. Vores vinduespudser kommer dagligt i Dyssegård og de omkringliggende byer. Derfor kan vi tilbyde fleksibel online vinduespolering i Dyssegård. Vi vil faktisk vove at påstå, at det er ligeså nemt som at bestille take-away. Måske endda nemmere, fordi her ved du på forhånd, hvad du skal have.

 

MEMpolering er specialister i gode kundefordele

At vores kunder er glade, er alfa omega hos MEMpolering. Så når vi sender en vinduespudser mod Dyssegård, så sørger for vi for, at dette visit indebærer en fordel til dig. Da vi tilbyder vinduespudsning, er det bedste vi kan give dig: Gratis vinduespolering. Når vores vinduespudser aflægger besøg hos dig, så modtager du et stempel på dit stempelkort. Når du har ti stempler, så får du en gratis vinduespolering. Lyder det bekendt? Så er det fordi, at mange cafeer har en ordning der ligner, hvis ordene: "Gratis vinduespudsning" erstattes med: "Gratis kaffe."  Noget som ikke lyder nær så bekendt, er dét, som gør vores stempelordning ganske særlig. Når du sidder til en kaffe hos din kammerat, og spotter at vedkommende har knap så rene vinduer, så logger du ind på din profil, og anbefaler personen en vinduespolering via vedkommendes e-mail. Når din kammerat har oprettet sig som bruger hos MEMpolering, så får i begge et gratis stempel. Hvis du gør det på ti kammerater i dag, så har du først og fremmest travlt, men derudover så har du en gratis vinduespudsning i hus. Jackpot! 

 

Kan vi også lige klemme den bedste service ind i bilen? Ja vi kan så

Hos MEMpolering har hver enkelt vinduespudser et fælles mindset. Det mindset indbefatter at hver gang, vores vinduespudser besøger dig, så medbringes den bedste service, vi kan give dig. Hvis du har bestilt en vinduespudsning, midt i TV2's bedste sendetid, så frygt ej. For når vores vinduespudser aflægger visit, kan du sagtens nyde dit yndlingsprogram, mens du i reklamerne kan nyde synet af, at dine vinduer bliver mere og mere skinnende. Hvis der mod al forventning skulle være en mangel på din vinduespudsning, så skynder vores vinduespudser sig tilbage til Dyssegård. Her retter han op på fejlen helt uden beregning, og dette gør han med et smil og en undskyldning, efterfulgt af ordene: "Det skal ikke ske igen." 

 

Kan vi klemme det sidste ind i bilen? Ja, der blev plads til grøn energi

Hvis dine vinduer i Dyssegård trænger til en vinduespudsning, så bestil endelig en tid hos MEMpolering. Det eneste du skal gøre er at klikke dine vinduer. Vupti, så dukker en pris op. Den er, som du måske kan gætte, dit uforpligtende tilbud. Det billigste på markedet. Derefter udfylder dine informationer og booker en tid. Herfra stopper din opgave, og vores vinduespudser overtager. Når vores mand er på vej ud til din vinduespudsning, så kommer han i en miljøvenlig bil da 60% af vores biler er elektriske. Derudover foregår din vinduespudsning udelukkende med svanemærkede produkter. Vi håber du bestiller en tid. Du kan bestille i døgndrift, da vi tager højde for, at hverdagen kan være travl.

Trustpilot