Vinduespudsning i Nærum

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

 

MEMpolering er altid i Nærum - Så er det ikke nærliggende at vores vinduespudser kigger forbi dig?

 

Vi har altid en vinduespudser i nærheden af Nærum, og vi vil så gerne kigge forbi, når vi allerede er i området. Nærum har været beboet siden jernalderen, men til forskel fra dengang er vi i dag så privilegerede, at der er vinduer i alle husene, og vinduer har brug for vinduespudsning. Så hvad end du bor i et af byens villakvarterer, rækkehuse eller etagebyggerier, så føl dig fri til at book en tid til vinduespolering, såfremt dine vinduer trænger. 

 

Vores kunder står vort hjerte nært, så er det ikke nærliggende, vi giver dem fordele?

Jo det er så. Det er meget nærliggende. Det er faktisk så nærliggende, at så snart du bestiller en vinduespudsning i Nærum hos MEMpolering, så bliver du mødt med din første fordel. Vi kalder det et stempelkort. Det har du muligvis hørt før, men du har med sikkerhed ikke hørt det, på den måde, som vi bruger det. Når du får ti stempler modtager du en gratis vinduespudsning. Det har du muligvis hørt før, fra cafeer der tilbyder gratis kaffe. Stemplerne modtager du først og fremmest ved at benytte dig af vores service. Det har du muligvis også hørt før. Dét som du ikke har hørt før, er vores "anbefal en ven" funtkion. Denne er din hurtigste og sikre vej til en gratis vinduespudsning. Du anbefaler en ven med møgbeskidte vinduer, at bestille en vinduespudsning hos MEMpolering. Det gør du ved, at sende vedkommendes mail til os. Din kammerat bestiller så en vinduespudsning hos MEMpolering, og når dette sker, har i begge to modtaget et gratis stempel. Sådan fungerer det hver gang, du anbefaler en ven. 

 

Vi giver dig service, og vi giver dig den bedste af slagsen i hele Nærum

MEMpolering har kvalitetssikring. Hvis du har haft en vinduespudser ude, og der skulle være en fejl på din vinduespolering, så kommer vi tilbage til Nærum, og retter den uden beregning. Derudover har vi en app, som gør, at du kan have din vinduespudser lige ved hånden, uanset hvor du befinder dig. Hvis du ikke gider at gå og tænke på, hvornår dine vinduer igen trænger til en vinduespudsning, så kan du slå en funktion til. Denne funktion indebærer at vi sender dig en notifikation, når dine vinduer igen går og savner en vinduespolering. Når denne notifikation er åbnet, kan du booke en tid med kun et klik. 

 

Ud over at vores kunder står os nær, så står miljøet os nær

Hos MEMpolering værner vi om miljøet, og det samme gør du, hvis du bruger os til din vinduespudsning. Hvis vi kunne, ville vi komme frem på cykler. Men det fører en masse udfordringer med os. Derfor kommer vi i bil, når vi besøger dig i Nærum. 60% af vores biler er el-biler. Derudover anvender vi udelukkende svanemærkede produkter. Hvis du ønsker at møde os, så klik dine vinduer. Når du har klikket dem allesammen, dukker dit uforpligtende tilbud op på skærmen. Derfra skal du blot udfylde kontaktformularen og booke din tid. Vi kommer hvor end i Nærum du bor, og vi kommer hvornår end det passer dig.

Trustpilot