Vinduespudser i Dragør

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

MEMpolering er Dragørs mest fleksible og miljøvenlige vinduespudser - Skal vi ses?

Kun 12 kilometer fra Rådhuspladsen ligger en stjerne ved navn Dragør. Hvor mange byer er ellers blevet omtalt med rosende ord i New York Times? Vi kommer hele øen rundt både i Amager Øst og Amager Vest samt i Dragør og foretager vinduespolering til både erhverv og private på Amager. MEMpolering har dagligt minimum en vinduespudser i Dragør og omegn for at sikre sig at denne stjerne bliver ved at skinne klart og pletfrit. Med jeres blanding af historiske bygninger, den gamle bydel, jeres brostensbelagte gader som er indbegrebet af idyl og jeres gule huse med røde tag, så er Dragør en sand fornøjelse for vores vinduespudser. Ligemeget hvilken type bygning du har, der trænger til en vinduespolering, så er vi klar.

 

En stjerneby fortjener stjernefordele

MEMpolering giver hele Dragør stjerne fordele. Når vi siger Dragør, mener vi selvfølgelig at hver enkelt kunde modtager helt særlige fordele. Den største fordel vi tilbyder er gratis vinduespudsning. Hvor end vi gerne ville det, gælder dette dog ikke hver gang. Hos os modtager du et stempelkort. Ti gratis stempler på kortet giver en gratis vinduespolering. Ligesom fra dine lokale cafeer så kan du modtage et stempel ved at købe noget hos os: En vinduespudsning. Men der findes også en hurtigere måde at optjene dine ti stempler på. Funktionen hedder: "Anbefal en ven" og den er både hurtig, nem og effektiv. Du logger ind på din bruger, hvor du anbefaler e-mailen på en du kender, der trænger til en vinduespudsning. Vedkommende vælger at oprette sig som bruger hos MEMpolering, og så modtager i begge to et gratis stempel. Selvfølgelig får du et stempel, for hver person du anbefaler. Så tag lige et kig hos naboen, har deres vinduer brug for en vinduespudsning?

 

Hvad fortjener en stjerneby ellers? Stjerneservice

En journalist på New York Times faldt for Dragørs charme og det samme er MEMpolering gjort. Derfor medbringer vores vinduespudser altid sit allerbedste service-mind, når han rykker ud til en vinduespudsning i Dragør. Hvis vi kommer om vinteren, kan du sidde indenfor med en varm kakao, mens vi udfører vores arbejde. Hvis vores vinduespudser om vinteren, så sæt dig endelig udenfor med noget til ganen, slå benen op og observer hvor stor en forskel det faktisk gør, at have rene og klare vinduer kontra plettede vinduer. Vi ved, at du muligvis har travlt, og måske går du en tur langs  stranden, mens du indser: "Jeg skal have den vinduespudsning." Derfor har vi en app, hvor vores vinduespudser er lettilgængelig for dig, og hvor du kan bestille en vinduespolering alle ugens dage og alle døgnets timer. 

 

Skal du have besøg af markedets billigste vinduespolering?

Skal du det? Det håber vi, du skal, fordi det betyder, at vi har æren af at besøge dig. Vi er klar til at rykke ud til dig, hvornår end det passer dig, hvilket gør os til Dragørs mest fleksible vinduespudser. Hvis du vil bestille en tid hos os, så klik dine vinduer. Flere ens vinduer betyder, at du skal klikke det antal, du har. Før du vender blikket væk fra skærmen, vil en pris være dukket op. Den er dit uforpligtende tilbud på vinduespudsning. Derfra booker du den tid, der passer dig bedst, og så vil vi snart være på vej til dig. Hvis du vil høre, hvad andre kunder minder om vores service, så klik dig ind på vores Trustpilot. Her er vi siden 2010 blevet kåret til Danmarks bedste vinduespudser uden undtagelse, og her kan du læse hvilken oplevelse 5.000 kunder har haft med en vinduespudser fra MEMpolering.

Trustpilot