Vinduespudser i Smørum

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

MEMpolering har udført vinduespudsning i Smørum i mange år, og vi kommer til at blive i Smørum mange år endnu

En opgave i Smørum er altid en god opgave for en vinduespudser i MEMpolering. For Smørum tilbyder en fantastisk natur og ro i en travl hverdag. Vores vinduespudser nyder at komme i Smørum og efterlade dig med vinduer der er så rene, at du hver har en fuldstændig klar udsigt til Smørum. Naturen i Smørum viser tydeligt, hvorfor det er så vigtigt, at vi passer på miljøet. Derfor er det med glæde i stemmen, at vi kan sige, at du kan få grøn rabat på din vinduespolering i Smørum. En grøn rabat er en rabat du får, fordi du tager et miljøvenligt valg, når du booker din vinduespudsning. Når du går ind for at booke en vinduespolering, vil du opleve, at der kommer nogle grønne tider frem. En grøn tid symboliserer, at vi i dette tidsrum har en vinduespudser ude på en opgave nær dig, og du vil optjene 30 kroner i rabat, hvis du vælger den grønne tid. For ved at du vælger den grønne tid til din vinduespudsning, kan vi spare miljøet for forurening. Du sparer penge, miljøet spares for forurening, vi sparer tid. Det er dermed en løsning, hvor alle vinder.
 

Du kan altid optjene rabat på din vinduespudsning hos MEMpolering

Den grønne rabat er ikke den eneste rabat, vi tilbyder på din vinduespudsning. Vi tilbyder også fleksibel rabat og stempel rabat. Fleksibel rabat kan du opnå, hvis du udviser fleksibilitet, når det kommer til tidsrummet for din vinduespolering i Smørum. Hvis du ved, at du er hjemme i et bestemt tidsrum, fx 9.00 – 11.00 på tirsdag, og du booker en tid kl 10.00, så kan du vælge op til 60 minutter i fleksibilitet, hvilket fortæller os, at vi blot skal komme og udføre din vinduespudsning mellem 9.00 og 11.00. Du kan også vælge mindre fleksibilitet, men 60 minutter er maksimum. Jo mere fleksibilitet du vælger, jo større bliver din rabat på din vinduespolering i Smørum. Du kan optjene op til 30 kroner i med vores fleksibilitetsrabat. Vores grønne rabat og vores fleksibel rabat bringer os videre til vores stempel rabat. Vores stempel rabat er måden hvorpå, du kan optjene en gratis vinduespudsning i Smørum, når du ønsker det. Når du har 10 stempler, modtager du en gratis vinduespolering. Du får et stempel hver gang, du får udført en vinduespudsning, men det er ikke den eneste måde, du kan modtage et stempel. Lad os sige du er inviteret til middag hos et familiemedlem. Mens I sidder og nyder maden, får du kigget på vinduet og ser, at de er så beskidte, at du slet ikke kan nyde den smukke natur, der kendetegner Smørum. Du fortæller så personen, der ejer boligen: ”Jeg synes, at du skal få udført vinduespudsning af MEMpolering.” Når du har sagt de ord, er både du, og personen du anbefaler os til, et skridt tættere på at I begge to modtager et gratis stempel. Det eneste der nu mangler, for at I begge modtager et gratis stempel, det er, at personen du har anbefalet at få udført vinduespudsning af MEMpolering går ind og opretter sig i vores system som kunde. For hver gang du anbefaler en person at bruge MEMpolering til deres vinduespudsning, optjener i begge to et gratis stempel. Det vil sige, at hvis du den næste uge anbefaler 10 venner, modtager du 10 stempler, og så har du optjent en gratis vinduespudsning i Smørum om en uge.

 

Vores priser er de laveste. Vores kvalitet er den højeste. Vores teknologi er den førende.

Når mange bruger sætningen: ”Du får, hvad du betaler for,” menes den som en implicit hentydning til, at jo dyrere det er, jo bedre er det. Det er en overbevisning, som vi nægter at tilslutte hos MEMpolering.

Dét at vores priser er de laveste, ændrer ikke på at vi leverer den højeste kvalitet hver gang, og at vi har taget en verdensførende teknologi i brug, for altid at kunne levere det bedste resultat, uanset opgavens omfang. Teknologien hedder: 1 til en billion vand. Hvis du har en bolig med store vinduer, hvis du har solceller, eller hvis du har en erhvervsejendom, er det svært at opnå det bedste resultat, hvis ikke der tages noget særligt vand i brug. 1 til en billion vand er løsningen i de ovenstående tilfælde, og det er en verdensførende teknologi, som vi altid kan tage i brug til din vinduespudsning i Smørum. Hvis du gerne vil have et mere teknisk kendskab til en billion vand, kan du læse mere om det her. Hvis du mere er interesseret i, hvad det praktisk gør, kan vi helt kort fortælle dig, at det efterlader dine vinduer eller dine solceller, som vil tydeliggøre, hvorfor vi mener, at den ideelle vinduespudsning er en kunst, som kun få kan mestre.Udover vores vinduespudsning følger den nyeste teknologi, gør vores app det samme. Vi har udviklet en app: ”MEMpolering” hvor vi har samlet alt det, du som kunde har brug for på ét sted. Via vores app kan du chatte med din vinduespudser eller med en af vores administrative medarbejdere alle dage fra 7 – 19. Derudover er vores app det eneste sted, hvor du kan afbestille eller ombooke din vinduespudsning i Smørum helt indtil 24 timer inden, du havde bestilt en vinduespudser til.

Vi ser frem til at sende en vinduespudser mod Smørum igen. Måske det er dig, han skal aflægge visit hos? 

Trustpilot