Vinduespolering i Måløv

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

MEMpolering tilbyder vinduespolering i 2760 Måløv

MEMpolering tilbyder vinduespudsning hvor end du bor i Måløv. Vi støtter op om at passe på byens grønne områder, da en vinduespudsning af os altid er forbundet med miljøvenlighed. Hver og en af de biler vores vinduespudser kører rundt i er miljøvenlige, og så er alle vores produkter vi bruger til vinduespudsning svanemærket. Derfor har vi en funktion, som gør, at når du skal booke en tid til vinduespudsning i Måløv, så kan du se, hvornår vi allerede er i området, og booke en vinduespudsning i dette tidsrum. Passet tidsrummet ikke, bestiller du naturligvis blot din vinduespudsning i et andet tidsrum. Vi kan altid tage en tur til Måløv.

 

Vi leverer skinnende rene vinduer og vi leverer med gode fordele i hele Måløv

Når du vælger at takke ja til at bruge MEMpolering som dem, der leverer din vinduespudsning, så takker du også ja til at modtage vores særlige kundefordele. En af dem er gratis vinduespudsning. Hvis du bruger dit netværk, kan du modtage en gratis vinduespolering, mere eller mindre hvornår end du ønsker det. Vi har en stempelordning. Du modtager et stempelkort, og når du der er ti stempler på det kort, så modtager du en gratis vinduespolering. Hvis du vælger at anbefale en ven at bruge vores vinduespudsning, så modtager i begge to et gratis stempel, hvis vedkommende opretter sig i vores system. Derudover har stempelkortet også den fordel, som samtlige stempelkort har, nemlig at du modtager et stempel pr modtaget vinduespudsning I Måløv

 

Måløvs mest fleksible vinduespudser som leverer service i topkvalitet

Vi ved, at du muligvis har travlt i hverdagen, og derfor gør vi meget ud af at være fleksible. Vi har åben for bestilling i døgndrift, og vi kommer og udfører din vinduespudsning, hvornår end du ønsker det. Vi har vinduespudsere der bor i Måløv, og derfor kan vi med sikkerhed i stemmen sige, at vi kender området, uanset hvor du bor. Derudover er vores vinduespudser som regel altid lige om hjørnet. Derudover har vi en app, så du altid kan have din vinduespudser lige ved hånden. Vi ved i MEMpolering at det mest nødvendige, har vi i vores smartphone, og derfor skal du også have mulighed for at have din vinduespudser i din smartphone.

 

Mangler du en vinduespudser? Så kan du lige nu og her vælge markedets billigste

Hvis du manger en vinduespudser, så kan vi informere dig om, at hvis du vælger os, så vælger du markedets billigste. Når du skal bestille en tid, skal du klikke dine vinduer. Øjeblikkeligt når alle vinduer er klikket, så kommer din pris op, og her kan du se, at vinduespudsning ikke bliver billigere. Hvis du sidder og tænker: "Jeg vil gerne vide mere, om de gutter" så klik dig hellere end gerne ind på vores Trustpilot. Her har 5.000 mennesker været inde og anmelde vores vinduespudsning, sådan så at du ved, hvad du kan forvente. Takket være vores anmeldelser, er vi blevet kåret til Danmarks bedste vinduespudser hvert eneste år siden 2010. Vi glæder os til at besøge dig i Måløv, og give dig de mest skinnende vinduer.

 

Du kan læse hvad vores kunder synes om os på Trustpilot her.

Trustpilot