Vinduespudser i Vanløse

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

 

Det kan godt være Vanløse er Københavns mindste bydel, mem MEMpolering giver jer den højeste kvalitet 

Vanløse er et af de særlige steder hvor de lokale fra bodegaen kun lever et stenkast fra brunchfolket. Hvis du har uklare vinduer i Vanløse, så skylder du dig selv en vinduespolering. For hvor har ellers en udsigt, hvor man ud af det samme vindue, kan være så heldig både at se lejlighedskomplekser og værtshuse kombineret med murermestevillaer og lækre cafeer? Vanløse er en interessant blanding af Nordvest og Valby og det er altid en interessant oplevelse for vores vinduespudser at være derude. En positiv interessant oplevelse.

 

Mere end 1.000 kunder i Vanløse og hver og en får særlige fordele

Vi har dagligt en vinduespudser eller flere i Vanløse, og derfor er vi altid i dit nærområde. Det gør at vi kan levere Vanløses mest fleksible vinduespolering. Vi kan godt lide at give vores kunder fordele, så det gør vi. Når du vælger at bruge MEMpolering som din vinduespudser, så modtager du et stempelkort. Dette stempelkort fungerer på den måde, når du har modtaget 10 stempler, så får du Jackpot, hvilket indbefatter at du får en gratis vinduespudsning. Du får et stempel hver gang, du modtager en vinduespudsning. Hvis du gerne vil opnå dine 10 stempler hurtigere, så skal du gøre brug af vores nye funktion. Den hedder: "Anbefal en ven." Hvad end du foretrækker en lokal bodega eller en brunchbuffet, så er du omgivet af mennesker. Vores funktion fungerer sådan, at du anbefaler en ven at få pudset vinduer hos os, vedkommende booker en tid, og i får begge to et gratis stempel

 

Gamle eller nye Vanløse? Uanset hvor du bor, medbringer vi service i topkvalitet

Hos MEMpolering ligger vi en ære i, at du får den bedste service ved hver enkelt vinduespudsning. Hver enkelt af vores mænd, er ikke blot en vinduespudser, han er mere end det, han er en servicemand. Derfor forholder det sig sådan, at uanset hvilken vinduespudser vi sender ud til dig, så vil han gøre sit, for at du får den bedste oplevelse. Smil og gode bemærkninger løber vi aldrig tør for i MEMpolering. Service gør sig også gældene mellem hver enkelt vinduespudsning. Det kræver en ting: At du downloader vores app. Hvis du downloader vores app, så har du din vinduespudser ved hånden altid, og vi står klar til at hjælpe, hvis behovet opstår. Derudover har vi en funktion, som ofte benyttes af folk på farten. Den indbefatter at vi sender dig en notifikation, når dine vinuder trænger til et visit fra en vinduespudser. Derfra kan du bestille tid til en vinduespolering med et enkelt klik.

 

Lejlighedskompleks, murermestervilla, forretning eller noget fjerde? Vi klarer det

I MEMpolering kan vi klare alle typer vinduespudsning. Vi har bred erfaring i alle typer vinduer, og hvis vi skal rigtig højt op, kan vi både medbringe rapelling og lift. Måden vi sikrer os, at din vinduespolering bliver udført med det rette udstyr er følgende: Du klikker dine vinduer. Hvis du har flere ens vinduer, så klikker du det antal, du har. Derefter dukker der en pris op. Denne pris er dit uforpligtende tilbud. Derfra skal udfylde kontaktformularen og booke en tid, og så sender vi en vinduespudser til Vanløse, hvor han måske kan være så heldig at passere igennem Jernbane Allés urbanitet, mens han har kurs mod dig. Vi ser frem til at se dig.

Trustpilot