Vinduespudser i Brønshøj

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

 

Så længe Brønshøj og Husum har vinduer, har MEMpolering tænkt sig at pudse dem

Siden Brønshøj blev en etableret by, har MEMpolering ikke stået for deres vinduespudsning. For det var en gang i 1100-tallet. Men vi ville ønske, at vi havde. Til gengæld kan vi sige, at vi har stået for vinduespudsning i Brønshøj siden 2010, og vi har i sinde at fortsætte. Vi har et solidt kundefundament i Brønshøj og Husum, og derfor har vi en fællesnævner med 7/11, nemlig at vi altid er lige om hjørnet. Brønshøj er et af vores absolutte hovedområder og hver enkelt vinduespudser er godt bekendt med lokalområdet.

 

Hvis du vælger os, har vi noget særligt til dig i Brønshøj

I MEMpolering er vi bevidste om at Brønshøj en gang var en kæmpe stor befæstet militærlejr. En ting ved vi om militærlejre, og det er, at her hjælper man sine næste. Den mentalitet har vi adopteret, og derfor gør vi hvad vi kan, for at hjælpe dig. Den bedste måde vi kan hjælpe dig på, taget vores ressourcer i betragtning, er ved at give dig en gratis vinduespudsning. Så det gør vi, når du er helt klar til det. Når du bestiller en vinduespolering hos os, så får du et stempelkort. Når du har fået ti stempler, så modtager du din gratis vinduespudsning I Brønshøj. Selvfølgelig kan du få stempler for hver gang du modtager en vinduespudsning, men vi vil gerne øge hastigheden i din proces. Apropos at hjælpe sine næste, så modtager du et stempel, hver gang du anbefaler, en du kender (eller ikke kender), at bruge os som vinduespudser. Det eneste du skal gøre, er at anbefale din vens email når du er logget ind på din profil. Når den din ven har oprettet sig, så modtager i begge et gratis stempel. Proceduren gentager sig, hver gang du anbefaler en ny ven. 

 

Markedets billigste pris og markedets højeste serviceniveau

Nogen gange forholder det sig sådan, at hvis man går på kompromis med pris, går man på kompromis med service. Men ikke hos MEMpolering. Vi har markedets billigste pris på vinduespudsning, af den simple årsag, at vi ved, det er det, du ønsker. Derudover så har vi et serviceniveau, som gør, at hver gang vi er færdige med en vinduespudsning hos dig, så føler du dig tilfreds med resultatet. Hvis du en gang står efter en vinduespolering, og tænker: "Det er som om, der mangler noget," og du har ret i denne påstand, så har vi en kvalitetssikring. Denne kvalitetssikring indbefatter, at vores vinduespudser hastigt kommer tilbage og retter fejlen uden beregning.

 

MEMpolering er altid lige om hjørnet og altid lige ved hånden

Hvis du ønsker markedets billigste vinduespudsning, hvor du er sikret at både kvaliteten og servicen af din vinduespudsning bliver i top, så skal du booke en tid hos MEMpolering. Det gør du ved at klikke dine vinduer. Så kommer dit uforpligtende tilbud frem på skærmen, hvorefter du udfylder kontaktformularen og booker en tid til vinduespudsning. Vi har udviklet en app, for at du altid kan have din vinduespudser lige ved hånden, og altid kan bestille en ny tid til vinduespolering, selv hvis du er på farten. Derudover har vores app en funktion, hvor du kan slå en notifikation til, som vil give dig en reminder næste gang, dine vinduer I Brønshøj trænger til en vinduespolering. Så slipper du for selv at tænke på det. Vi har oftest en vinduespudser kørende på Frederikssundsvej, og han stopper hellere end gerne ved dig. Vi ses, og vi ses hellere snart end senere.

Trustpilot