Vinduespudser i Solrød strand

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

MEMpolering passer på naturen i Solrød Strand og tilbyder miljøvenlig vinduespudsning

Når en vinduespudser i MEMpolering bevæger sig ned af kysten i Solrød Strand, gør han det så miljøvenligt, som han overhoved kan. For at vi kan blive endnu mere miljøvenlige, tilbyder MEMpolering dig grøn rabat, som er vores måde at takke dig for, at du træffer miljøvenlige valg. Vores grønne rabat er opbygget på den måde, at når du booker en tid til vinduespudsning i Solrød Strand, vil du opleve, at der kommer nogle grønne tider frem på din skærm. Hvis en tid er markeret med grøn, betyder det, at vi i netop det tidsrum har en vinduespudser ude til en vinduespolering i nærheden af dig. Hvis du vælger den grønne tid, giver vi dig 20 kroner i grøn rabat på din vinduespudsning i Solrød Strand. Naturen spares for benzin, du sparer penge, det er en sejr for alle.
 

Gratis vinduespudsning i Solrød Strand, når du ønsker det

Udover vores grønne rabat tilbyder vi dig også: Stempel rabat og fleksibel rabat. Vores stempel rabat er din mulighed for at få en gratis vinduespudspolering, så snart du ønsker det. Vores stempelordning fungerer på den måde, at hver gang du får udført en vinduespudspudsning i Solrød Strand, modtager du et stempel. Når du har optjent ti stempler, modtager du en gratis vinduespudspolering.  En anden måde at modtage stempler på, er ved at du anvender vores: ”Anbefal en ven” funktion. Denne funktion er bygget op på den måde, at hver gang du foreslår en person, du kender, eller ikke kender, at bruge MEMpolering til deres vinduespudsning, så modtager både du og den person, du har anbefalet et stempel, såfremt at personen du har anbefalet opretter sig som bruger hos os. Du modtager et stempel hver enkelt gang du anbefaler en ven. Jo flere venner du anbefaler, jo hurtigere kan du modtage en gratis vinduespudsning. Vores sidste rabatordning er vores fleksible rabat. Vores fleksible rabat indebærer i al sin enkelthed, at jo større fleksibilitet du udviser, jo flere penge kan du spare. Det vil sige, at hvis du er sikker på, at du er hjemme på tirsdag mellem klokken 10.00 og 12.00, og du vælger en tid klokken 11.00 med den største fleksibilitet på + / - 60 minutter, kommer vi og udfører din vinduespudsning mellem klokken 10.00 og 12.00. Du kan optjene op til 30 kroner i rabat på hver enkelt vinduespudsning ved at udvise fleksibilitet. Mængden af rabat afhænger af, hvor fleksibel du er.

 

Teknologien udvikler sig hastigt, og det samme gør MEMpolering

Teknologien er under konstant udvikling, og det samme er MEMpolering. Vi har en MEMpolering App som er vores måde at sikre dig, at du altid har din vinduespudser tæt på. Via vores App er det blevet muligt, at du alle dage kan chatte med din vinduespudser eller en administrativ medarbejde i tidsrummet 7-19. Det tidsrum har vi valgt, fordi det er også det tidsrum, vi tilbyder at udføre din vinduespolering i Solrød Strand. Derudover er vores app det eneste sted, hvor du har mulighed for at afbestille din vinduespudsning, hvis noget kommer i vejen. Du kan både afbestille og ombooke din vinduespolering helt indtil 24 timer inden, den skulle have været udført.

En vinduespudsning virker for mange ikke som noget, der udvikler sig i takt med teknologien. Men det kan vi fortælle dig, at den gør. Inden for vinduespudsning hedder den verdensførende teknologi: 1 til en billion vand, og den anvender vi. Hvis du rent teknisk ønsker at læse mere om teknologien, kan du gøre det her.

Rent praktisk betyder teknologien, at hvis du har et hus med store glaspartier, en erhvervsejendom eller et hus med solceller, kræver det noget ganske særligt vand, hvis du skal have det mest optimale resultat hver gang. Det vand benytter vi. 1 til en billion vand skal ikke tages i brug ved alle vinduespudsninger, men der er nogle helt bestemte typer opgaver, hvor vi benytter for, så du får det perfekte resultat af din vinduespudsning i Solrød Strand hver gang. Om dine vinduer har behov for denne teknologi er ikke noget, du behøver at tænke over. Det er noget, vi laver en vurdering af, når vi ser dine vinduer.

Vi tilbyder dig den laveste pris på din vinduespudsning, og vi tilbyder dig den højeste kvalitet på din vinduespudsning. Vi ser frem til at høre fra dig.

Trustpilot