Vinduespudser i Vallensbæk Strand

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

 

MEMpolering har kørt i Vallensbæk samt Vallensbæk strand i 10 år - er det her året, hvor vi skal besøge dig? 

MEMpolering har pudset i en af vestegnens stjerner: Vallensbæk i mange år, og det er en fornøjelse hver gang. Vi kender området, som var det vores egen baghave og hvad end du skal have pudset et parcelhus eller en lejlighed, så er din bolig på listen over vores  hjemmebane. Selvom vi er veletableret i Vallensbæk, vil vi rigtig gerne øge vores visit til byen. Så hvad end du har udsigt til Vallensbæk Havn, byens Kirke eller noget helt andet, der er værd at vågne op til, så vil vi rigtig gerne pudse dine vinduer, hvis de trænger til en kærlig hånd. 

 

Der er altid en fordel forbundet med at bruge MEMpolering

Vi værner meget om vores kunder, da i er vores drivkraft. Derfor er det vigtigt for os, at der er en fordel forbundet med at du anvender vores vinduespudsere. Når du opretter dig som kunde hos MEMpolering, så får du et stempelkort. Det fungerer på den måde, at hver gang du får pudset dine vinduer, så får du et stempel. Når du har 10 stempler, så får du en gratis vinduespudsning. Men for at give dig noget ekstra, har vi tilføjet en funktion. Den hedder: "Anbefal en ven." Det fungerer sådan, at hvis du har nogen i din omgangskreds, som har nogle vinduer, der har brug for en kærlig hånd, så er der en oplagt anledning til, at du kan anbefale den at bruge MEMpolering. Hvis den pågældende person efterfølgende booker en tid hos os, så får både du og din kammerat et gratis stempel og kommer et skridt nærmere på en gratis vinduespudsning.

 

Service er en, ud af mange, ting vi aldrig går på kompromis med

Det skal være en fornøjelse at få pudset sine vinduer. Både før, under og efter pudsningen. Derfor er et kendetegn ved alle vores vinduespudsere, at service er en kvalitet der er i højsædet hos dem. Men som sagt, så går vi en dyd ud af, at din service også er i fokus efter du har fået pudset dine vinduer. Derfor har vi udarbejdet en app, som gør, at vi altid er let tilgængelige for dig, da der ofte er større sandsynlighed for, at du har din telefon ved hånden frem for din computer, når du er på farten. Med app'en har du også mulighed for, at takke ja til en funktion, som indbefatter at vi sender dig en notifikation, næste gang dine vinduer trænger til at blive pudset. 

 

Hvis dine vinduer trænger til en kærlig hånd, så vil vi rigtig gerne høre fra dig

Hvis du for nylig har oplevet følgende: "Du vågner op og ser frem til at kigge ud af vinduet, da det bare altid er forbundet med en rar følelse. Men dit syn bliver forstyrret, fordi på dit vindue er der en stribe, eller en plet, eller begge dele, og øjeblikkeligt forstyrrer disse pletter dit syn." Så kan vi garantere dig, at du trænger til en vinduespudsning, for ingen mennesker fortjener, at starte dagen ud med noget, der nager deres øje. Vi er klar, når du ønsker det. Det eneste du skal gøre, er at du skal klikke dine vinduer. Hvis du har flere ens vinduer, så klikker du blot det antal, du har af det pågældende vindue. Derefter dukker der et beløb op, det er prisen på din vinduespudsning. Til sidst udfylder du kontaktformularen, som fører dig direkte videre til booking. Vi ser frem til at møde dig, og sørge for at pudse dine vinduer, så de igen bliver en fornøjelse for dine øjne. 

 

Få din pris nu oven over her og book din tid online til at få besøg af vores vinduespudser.

Trustpilot