Vinduespolering i Ishøj

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

 

Fleksibel vinduespudser i Ishøj - Vi kommer hvornår end, det passer dig

 

Typisk fungerer det sådan, at jo større popularitet en virksomhed får, jo mindre fleksibel bliver den grundet travlhed. Hos MEMpolering er kurven dig anderledes. Til trods for at vi i dag betjener mange kunder, så er vi stadig Ishøjst mest fleksible vinduespudser. Hos MEMpolering ved vi, at når du er bosat i Ishøj, kan du i særdeleshed have ekstra behov for en vinduespudsning. Årsagen er enkel: Ishøj nyder godt af den tætte placering til Øresund – men vidste du, at nærheden til det salte vand gør, at vinduerne ofte får et lag af salt på sig, når vinden blæser fra øst. Hvem har lyst til at nyde udsigten gennem slørede vinduer? MEM Polering giver vinduespudsning til hele Ishøj. Og vi ved præcist, hvordan vi får bugt med beskidte og saltede vinduesglas. 

 

Intet i livet er gratis. Lige med undtagelse af MEMpolerings vinduespolering

Den er god nok. Hos MEMpolering kan du få gratis vinduespudsning, og du kan faktisk få det lige så ofte, som du ønsker det. Hvis du allerede ønsker din gratis vinduespudsning inden for de næste dage, så skal du have fart på. Du modtager hos os et stempelkort. Ti stempler giver en gratis vinduespudsning. Måden hvorpå, du kan få en gratis vinduespudsning, ligeså hurtigt som du ønsker det, er ved at anbefale dine venner at bruge MEMpolering til deres vinduespudsning. Hvis du logger ind på din profil og anbefaler din kammerats e-mail, så får i begge en gratis vinduespolering, under den foruddsætning at vedkommende opretter sig som bruger. For hver kammerat du anbefaler, så får du et stempel. Aldrig nogensinde har det været så stort en fordel at kende mange mennesker med møgbeskidte vinduer.

 

Vi medbringer altid en serviceorienteret tilgang, når vi besøger dig i Ishøj

Du får ikke besøg af en vinduespudser fra MEMpolering, uden at vedkommende gør sit for, at du får en oplevelse ud over det sædvalige. Hos MEMpolering er dét, at du får et godt møde med vores vinduespudser ligeså vigtigt som, at dine vinduer bliver efterladt pletfri, så du igen har den klareste udsigt til Øresund, Ishøjs smukke landsby, eller noget helt tredje. Vi er bevidste om, at uheldet kan hænde, og at der kommer en fejl på din vinduespudsning. Hvis dette, mod alle odds, skulle ske, så kommer vore vinduespudser ud og retter fejlen uden beregning. Med denne kvalitetssikring kan vi altid efterlade dig glad og tilfreds med dit resultat.

 

Ved at bruge MEMpolering værner du om miljøet

Vi rykker altid ud til en vinduespudsning med grøn energi. Vores produkter er svanemærket og vores biler er elektriske (60%). Derudover har vi en funktion, som gør, at når du skal booke din tid, så har du mulighed for at se, hvornår vi er i dit nærområde, og så booke din vinduespudsning i samme tidsområde. Hvis ikke det passer, så vælger du blot en anden tid. Derfor kan vi tillade os at sige, at når du bruger vores vinduespolering, så værner vi sammen om miljøet. Hvad end du skal have pudset din privatejendom, eller om det er Arkens vinduer, der trænger til en kærlighed hånd, så sender vi gerne en vinduespudser ud. Ingen opgave er for stor til vores folk. Vi kan tilmed pudse CPH West, da vi både har rapelling og lift, hvis opgaven kræver det. Derudover har vi toperfarne folk, som ved, hva det vil sige at levere et fejlfrit resultat. Vi ses - og lad det hellere blive snart end senere.

 

Trustpilot