Vinduespudser i Vallensbæk

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

 

MEMpolering udfører vinduespudsning i hele Vallensbæk og vi har altid plads til flere kunder

 

MEMpolering bliver hellere end gerne din lokale vinduespudser i Vallensbæk. Vi har allerede en lang række parcelhuse i området, og derfor er vi altid klar med markedets billigste pris. Vi indtænker altid miljøvenlighed i vores biler (60% el-biler) og systemer. Derfor fungerer det sådan, at hvis du vælger os, så har du mulighed for at se, hvornår vi er i nærområdet til en vinduespudsning, når du booker din tid, og så kan vælge et af de tidspunkter. Hvis ingen af tidspunkterne passer til din vinduespolering, tager du naturligvis et andet. Der er frit valg på alle hylder.

 

Vestegnens stjerne fortjener stjernefordele

Vallensbæk er en af vestegnens stjerner. Derfor vil vi gerne øge antallet af kunder, vi har i Vallensbæk. Når det kommer til at vise vores taknemmelighed over for jer kunder, der bruger os som jeres vinduespudser, så mener vi, at ord er fattige. Derfor har vi indført nogle ordninger, der giver dig nogle særlige fordele, hvis du anvender os til din vinduespudsning. En af fordelene er vores stempelordning, hvor du modtager en gratis vinduespudsning, hver gang du har fået 10 stempler. Stemplerne kan fås via den klassiske metode: "Du bestiller en vinduespudsning, og vi giver dig et stempel." Men de kan også fås langt hurtigere. Hvis du har nogen i din omgangskreds, som ærlig talt har møgbeskidte vinduer, der trænger til en vinduespudsning, så er det eneste du skal gøre, at skrive deres e-mail til os. Hvis vedkommende vælger at oprette sig, så modtager i begge to et gratis stempel, og er skridtet tættere på en gratis vinduespudsning.

 

Både vores kvalitet og serivce er en ting. De er topkvalitet

Vi har en række ting, vi aldrig går på kompromis med. Kvalitet og service er to af dem. Vores vinduespudser er af den opfattelse, at besøget af ham skal være en fornøjelse. Det skal være hyggeligt at få gæster, og det er ingen undtagelse, når vores vinduespudser kommer ud som din gæst. Derfor er service altid i højsædet når en vinduespudser gæster dig. Derudover så har vi en kvalitetssikring, som gør, at hvis der mod alle forventninger skulle være en fejl på din vinduespudsning, så sætter vores vinduespudser atter kurs mod Vallensbæk, og så retter han fejlen helt uden beregning. På den måde tror vi på, at vi altid kan efterlade dig tilfreds.

 

Danmarks bedste vinduespudser siden 2010 er klar til at gæste dig

Vi kan blive din vinduespudser inden for eget få sekunder, hvis du ønsker det. Vi er altid kar med en god pris på din vinduespudsning. Måden du får den på, er ved at klikke dine vinduer, og så dukker prisen op med det samme. Udfyld dernest kontaktformularen og voila, så er du klar til at booke din tid. Vi er løbet med prisen som Danmarks bedste vinduespudser siden at vi etablerede MEMpolering i 2010. Det er vi blevet kåret til inde på Trustpilot, hvor 5.000 kunder har delt deres oplevelse om, hvordan det var, at bruge MEMpolering til deres vinduespudsning. Så du har rig mulighed for at læse andres erfaring, inden du booker din tid. Vi ser frem til at give dig de reneste vinduer i Vallensbæk.

Trustpilot