Vinduespudser i Rødovre

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

Vores vinduespudser giver Rødovre klarsyn med vores vinduespudsning

MEMpolering har dagligt en vinduespudser eller flere kørende rundt på Tårnvej, Roskildevej eller Rødovrevej. Når vi er derude, så har vi en erfaring med os, som gør at vi er klar til at klare alle typer opgaver, hvad end det er din egen private bolig, en café, Rødovre Centrum eller Damhuskroen, der trænger til en vinduespudsning. Vi ligger inde med udstyret til både de mindste og de største bygninger. Derfor kan du med tryghed bestille din vindpuespolering hos os.

 

Ud over at være klar til alle opgaver, er vi altid klar til at give en særlig fordel

Hvis du allerede er kunde hos MEMpolering, eller hvis du bliver det i fremtiden, så er du noget særligt for os. Du er nemlig en del af vores drivkraft. Derfor giver vi dig en ekstra bonus, som udtryk for vores værdsættelse. Den bonus kan i daglig tale kaldes en stempelordning. Den stempelordning fungerer sådan, at når du bestiller tid til din første vinduespolering, så får du et stempelkort. For hver gang du bestiller en vinduespudsning, så modtager du et stempel som et tak. Når du har haft vores vinduespudser ude hos dig 10 gange, så får du en gratis vinduespolering - Jackpot! Men kan du fornemme problemet? Det kan tage et stykke tid, før du har fået dine 10 stempler, og dermed din gratis pudsning. For at øge hastigheden på processen, har vi indført en særlig fordel i denne ordning: "Anbefal en ven." Anbefal en ven fungerer sådan, at du logger ind på din profil og anbefaler e-mailen på en du kender, der trænger til en vinduespudsning. Vedkommende bliver så bruger hos os og så får i begge to et gratis stempel. 

 

MEMpolering er et serviceorienteret team, som altid har dig i fokus

Vores vinduespudser har altid to opgaver. Den ene er at give dig de reneste vinduer i Rødovre. Den anden er at give dig den bedste oplevelse, hver gang du modtager en vinduespolering. Der er ikke nogen, som er bedre til at udtale sig om vore service end vores kunder. Af den årsag føler vi os privilegerede over at kunne sige at over 5.000 af vores kunder har gjort sig den ulejlighed at ligge en anmedelse af deres oplevelse med vores vinduespudser ind på Trustpilot. Endnu mere privilgerede føler vi os over, at disse anmeldelser har et indhold, som har formået at føre til at vi siden 2010 er blevet kåret til Danmarks bedste vinduespudser hvert år. Uden undtagelse. For at toppe serviceelementet har vi udviklet en app, som gør, at du altid har os lige ved hånden, og vi derfor er tilgængelig, når behovet opstår.

 

Rødovres billigste og mest fleksible vinduespudser er klar, når du er

Hvis dine vinduer trænger til en vindpudsning, så kan det forstyrre dit øje mere end du tror. Vi er dagligt i Rødovre, og vi ligger gerne vores vej forbi dig. Hvis du ønkser, at vi kommer ud til dig, så skal du klikke dine vinduer. Flere ens vinduer betyder, at du skal klikke det samme vindue svarende til, det antal du har. Derfra dukker dit uforpligtende tilbud op på skærmen, og her kan du så vælge at udfylde kontaktformularen og booke en tid, hvornår end det passer dig. Når vi kommer, så medbringer vi altid grøn energi. Vores biler? De er brændstofvenlige. Vores sæbe? Den er svanemærket. Vi glæder os til at se dig og til at værne om miljøet med dig.

Trustpilot