Vinduespudsning i Sydhavn

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

MEMpolering er specialiseret i vinduespolering i hele Sydhavn

"Specialiseret ligefrem?" Ja, det er vi. Sydhavnen er indebgrebet af et postnummer som rummer hinandens diametrale modsætninger. Det samme gør sig gældende for vinduerne i Sydhavnen. Nogen er ligetil, men Sydhavnens nybyggerier er indbegrebet af udfordrende vinduer, når det kommer til at pudse dem. Vi har udstyret til at give dig spejlblanke flader uanset hvor i Sydhavnen du bor og uanset hvordan dine vinduer ser ud. Hvis du bor i Sydhavnen, så ved du har udsigt til en by med mange ansigter. Dem skylder du dig selv, at du kan se klart hver dag.

 

Hvad end du holder til ved Mozarts Plads eller ved Sluseholmen har vi en særlig fordel til dig

Sydhavnen rummer alle, og det samme gør MEMpolering. Derfor giver vi dig en særlig fordel, når du opretter dig som kunde hos os. Ved første bestilling modtager du et stempelkort af os. Det fungerer sådan, at når du har fået 10 stempler så får du en gratis vinduespolering. Du får et stempel hver gang, du får pudset dine vinduer. Nu sidder du nok og tænker: "Det er jo ikke en særlig fordel, det tager jo lang tid at få 10 stempler." Det ved vi allesammen fra 7/11's kaffekort, man når at miste det, før man får sin gratis kaffe. Så derfor har vi en ekstra tilføjelse. Hvis du anbefaler os til en ven, din stamcafé eller din lokale kioskmand, og de så vælger at booke en tid hos os, så får både du, og den du har anbefalet os til et gratis stempel. På den måde kan du øge hastigheden på antallet af stempler, du får. Når stempelkortet er brugt, så får du selvfølgelig et nyt. 

 

Alle mennesker fortjener den bedste service og de flotteste vinduer

Vi prøver at give alle vores kunder, det de fortjener: Nemlig den bedste service. Vores vinduespudsere gør, hvad de kan, for at deres visit starter med et smil hos dig og slutter på samme måde. I ligeså høj grad som vores folk er vinduespudsere, så er de servicemænd. Men service skal jo ikke kun finde sted, når det fysiske møde mellem dig og vores pudser udspiller sig. Derfor gik vi i tænkeboksen, for at finde ud af: "Hvordan kan vi servicere vores kunder mellem pudsningerne?" Det førte blandt andet til "Anbefal en ven." Men det første også til, at vi udviklede en app. Hvis du henter den app, så kan du vælge at få en notifikation, når dine vinduer igen trænger til en pudsning, og generelt har du os altid lige ved hånden. 

 

Vi kommer dagligt i Sydhavnen og ligger gerne vejen forbi dig

Uanset om du har store vinduespartier på Ben Websters vej, nogle besværlige altanglas på Dexter Gordons vej eller nogle helt normale vinduer på Enghavevej, så har vi udstyret. Vi tør godt og vove at påstå, at du ikke har en opgave til os, der kan få os til at kaste poler-kluden i ringen. Hvis du ønsker en vinduespolering, så skal du klikke de vinduer du har. Hvis dine vinduer ikke fremgår, så klik på dem, der minder mest om dine. Klik flere gange ved flere antal. Derefter får du så din pris. Det sidste du skal gøre er at udfylde kontaktformularen, som vil sende dig videre til booking. Derfra overtager vi. For nu er der kun tilbage at sige, at vi ser meget frem til at høre fra dig. 

Trustpilot