Vinduespudser i København Nordvest

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

 

MEMpolering pudser hovedstadens kreative miljødel - København NV

Hvorfor ser vi i stigende grad at Københavns kreative virksomheder flytter til Nordvest? Det gør vi af samme grund, som MEMpolering rykkede til Nordvest: At det er en bydel med stort potentiale. Nordvest udvikler sig og vokser konstant, og det samme gør vores marked her. I dag pudser vi glædeligt for rigtigt mange kunder i København NV. Derfor kan vi med stolthed i stemmen sige: Vi er Nordvest´s vinduespudser og vi er dagligt aktive for at give jer en udsigt, som gør at i klart kan se den opblomstring København NV befinder sig i.

 

Ligemeget hvilken bygning du har, så tilbyder MEMpolering en favorabel rabatordning

I takt med at bydelen udvikler sig, så gør vores aktivitet også. Så fortsæt endelig den gode udvikling. Hvis du vælger at bruge MEMpolering som vinduespudser, så får du det både nemt og bekvemt. Når du opretter et medlemskab hos os, så modtager du et stempelkort. Når du har optjent 10 stempler, så modtager du en gratis polering. Naturligvis får du et stempel, hver gang du får pudset dine vinduer. Men taget i betragtning af, hvor hurtigt tingene går i København NV, så vil vi gerne have, at du får en hurtigere måde at optjene dine stempler på. Derfor har vi udviklet funktionen: "Anbefal en ven." Den betyder i al sin enkelthed, at når du går ned til en af de nye kreative virksomheder, som lige har fået kontor på Nordvest og anbefaler os, eller når blot du går ind til din kammerat og anbefaler os, så får i begge to et gratis stempel, under den forudsætning at dem, du har anbefalet os til, booker en tid hos os. Det vil sige, hvis du anbefaler os til 10, og de vælger at gøre brug af vores tilbud, så har du en gratis vinduespolering. Når dit stempel er opbrugt, så modtager du et nyt, og så gentager proceduren sig. 

 

Vi medbringer den nyeste trend, hver gang du skal have pudset dine vinduer

Det giver sig selv, at vi ikke kan komme til bydelen der i stigende grad kan etablere trends uden selv at medbringe den nyeste af slagsen, inden for vores branche. Den trend hedder at være serviceorientet ud over det sædvalige. Vores vinduespudsere er ikke kun opdaterede på udstyr, de er også opdateret på, hvordan de giver dig, den bedste oplevelse. Derudover, så ved vi da godt at tingene går stærkt for de fleste mennesker. Muligvis også dig. Så du behøver ikke åbne computeren for at få en vinduespudsning, du kan downloade vores app, og på den måde altid have os lige ved hånden. Derudover giver vi dig muligheden for, at du kan modtage en notifikation, når dine vinduer trænger igen. Så behøver du ikke selv tænke over det. Det er muligvis derfor at mange mennesker tror, vi hedder NEMpolering. 

 

Folk snakker - men hvad siger de egentlig om MEM? 

Selvfølgelig skal vi kunne garantere den kvalitet, vi lover. Det kan vi naturligvis også. Hvis du hopper ind på vores trustpilot, så kan du høre hvilken oplevelse intet mindre end cirka 5.000 mennesker, har haft med os. Det vil give dig et indtryk af, hvorfor vi siden 2010 er blevet kåret som Danmarks bedste vinduespudser hvert år uden undtagelse. Hvis du ønsker at bestille en tid, så skal du klikke dine vinduer, hvis du har flere identiske vinduer, så klikker du bare det antal, du har. Så dukker din pris op. Så kan du udfylde dato og tidspunkt, og så vil vores vinduespudsere inde for kort tid, komme kørende op af Tagensvej med kurs mod dig, klar til at levere de klareste vinduer og service i topkvalitet. 

Trustpilot