Vinduespudser på Nørrebro

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

 

VINDUESPUDSER PÅ NØRREBRO VI ER BÅDE MILJØVENLIGE OG FLEKSIBLE

Vinduespolering når det passer dig, vi kommer overalt på Nørrebro, og med vores fleksible tider kan du nu spare yderligere penge på din vinduespolering på Nørrebro. Med vores 10 års erfaring som vinduespudser på Nørrebro, kender vi til det meste. Rigtig mange har allerede valgt os som deres faste vinduespudser på Nørrebro. Det forstår vi selvfølgelig godt, for med vores fordelagtige stempelordning via vores app, grønne fleksible mijøvenlige logistiksystem, samt vores professionelle håndværk er det svært at finde et tilbud eller nogen der er bedre rustet til dine vinduer på Nørrebro. Så vi håber du vil give os en chance, vi lover i hvert fald markedets bedste pris og et godt resultat.

 

Logistik der fremmer vores miljøvenlige profil og din pengepung

Vi har som den første vinduespudser på Nørrebro udviklet vores eget logistiksystem, der kan fortælle dig som kunde hvornår vi har kunder i dit nabolag, og på den måde tilbyde dig en ”grøn tid” hvor du sparer helt op til 50 kr. i rabat hver gang du får besøg af vores vinduespudser. Samtidig er du med til at værne om miljøet idet du sørger for at vi sparer kørsel da vi alligevel er i dit område på Nørrebro på de grønne tidspunkter du finder i vores kalender. Vi kører i el-biler på Nørrebro sådan at vi ikke udleder co2 med vores kørsel.

 

Over 5.000 gode vinduespudser anmeldelser på Trustpilot

Det gør at du som kunde kan forvente en top professionel håndtering af din bestilte vinduespolering. Alle ansatte har været igennem et oplæringsforløb inden de er blevet sendt ud i egen el-bil. Det gør at ingen ansatte kommer til at stå med noget hvor de ikke kan bunde. Det gør også at du som kunde altid kan vide dig sikker på at en vinduespudser fra os af kan løse din bestilte opgave. Det er det vi kalder kvalitetssikring. Du kan læse vores Trustpilot anmeldelser her.

 

8.000 har allerede givet os et like på vores Facebook

Vi er så taknemmelige for alt den støtte vi altid har fået fra vores kunder. Det er jer der gør det sjovt for os alle sammen at tage på arbejde hver morgen. Det er også jeres støtte der gør at vi kan tillade os selv at være stolte af den virksomhed vi arbejder i, så af hjertet tak! Vi giver selvfølgelig lidt tilbage engang imellem hvor vi har rabatkoder og konkurrencer på vores facebook. Du kan følge os på facebook her.

 

En miljøvenlig vinduespudser på Nørrebro kører selvfølgelig kun i miljøvenlige biler

Vi burde være gartnerens bedste ven, for vi har også grønne fingre. Hos MEMpolering tænker vi over det store miljø problem vi alle sammen står overfor. Vi har derfor valgt at have el-biler kørende i centrum af København og på alle broerne heriblandt Nørrebro, vi pudser også kun i miljøvenlig svanemærket sæbe.

 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL:

Her på siden har vi samlet en liste med gode spørgsmål og svar.

Hvordan får jeg grøn rabat på min vinduespudning?
Vores vinduespudser er altid på Nørrebro, da Nørrebro er et af de områder hvor vi udfører flest vinduespudsninger. Vores vinduespudser er derfor altid lige om hjørnet. Det betyder også at vi har mange grønne rabat-tider. Du kan vælge din grønne tid i vores online-kalender. Vælger du en grøn tid sparer du penge samtidigt med du værner om miljøet. Derudover kan du hos os også vælge at være fleksibel ift. tidspunkt og dermed spare yderligere penge på din vinduespudsning.
Hvordan bestiller jeg en vinduespudser online?
Du kan bestille vinduespolering nemt og enkelt hos os. Klik dine vinduer og få din pris med det samme online. Du kan klikke videre og book din tid i vores online-kalender. Vores vinduespudser kender Nørrebro og altid lige om hjørnet. Det betyder også at du kan vælge en grøn miljøvenlig tid (en tid hvor vi er i nærheden af din adresse) den giver dig rabat på 20 kr. og os mindre kørsel. Vær fleksibel ift. tidspunkt og boost din besparelse yderligere med 30 kr.
Hvordan med betaling og kan jeg få håndværkerfradrag?
Efter endt vinduespudsning får du en SMS og mail med et betalingslink. Du kan betale med Mobilepay, betalingskort og bankoverførelse. Der er fuldt håndværkerfradrag 26% på din vinduespolering, vi har lavet en guide til hvordan du får det under kundeservice. Alle fakturaer og betalinger hos os overholder alle lovkrav for at få håndværkerfradrag.
Hvad koster en vinduespudsning på Nørrebro?
Vores priser er billige i forhold til Markedet. En 2 værelses lejlighed på Nørrebro koster typisk omkring 280 kr. inkl. moms. En 3 værelses lejlighed koster typisk 350 kr. inkl. moms og en 4 værelses lejlighed omkring 420 kr. inkl. moms. Bor du i hus kan vi klare vinduerne endnu billigere da der ikke skal hænges ud på samme måde, vi har også stige hvis det skulle være nødvendigt. Vi har både fast, grøn og fleksibel rabat på hele Nørrebro. Det betyder at er du ligeglad om vi komme kl. 10.00 eller 11.00 så kan være fleksibel og spare yderligere på din vinduespudsning. Er du både grøn, fast og fleksibel sparer du 120 kr. pr. Gang.
Trustpilot