Vinduespudser på Østerbro

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

Vinduespudser på Østerbro - Fleksibel vinduespolering med grønne tider og store besparelser

 

Vinduespolering på Østerbro med grøn energi - Vores vinduespudser værner om miljøet på Østerbro

Vi ved hvor vigtig miljøet er, for der er jo ikke noget ved et flot vindue, hvis der ikke er noget at kigge ud på. Derfor kører vi i el-biler og har et grønt logistiksystem, som gør at du kan se hvornår vores vinduespudser er i nærheden af dine vinduer på Østerbro. Det betyder at vores kalender vil automatisk tilbyde dig grønne miljøvenlige tider med besparelser, og da Østerbro er vores absolutte hovedområde, er der nærmest altid grønne tider alle dage. Det betyder masser af besparelser til dig og mindre kørsel til os.

 

Er du fleksibel på Østerbro så giver vores vinduespudser gerne yderligere rabat

Fleksiblitet er vigtigt for os alle i de her tider hvor alt går så stærkt. Derfor har MEMpolering lavet det sådan at uanset hvilken tider du tager i vores online-kalender så bliver du altid tilbudt at være fleksibel. Vi giver 5 kr. i rabat pr. kvarter du er fleksibel med op til +/- 60 min. dvs. helt op til 30 kr. i rabat bare for at være fleksibel. Fleksibel rabatten kan sagens kombineres med grøn-tid rabatten, så er du grøn og fleksibel så er din vinduespolering på Østerbro lige blevet 50 kr. billigere uden du skal gøre noget.

 

Få de helt store rabatter ved fast vinduespolering med os

Nu har vi lige præsenteret to ret så store besparelser på vores vinduespudser på Østerbro. Så hvorfor ikke en tredje, så her kommer den største, ønsker du at dine vinduer altid er flotte så lav en fast ordning med os. Her sparer du helt op til 70 kr. pr gang og vi binder dig ikke og ja, du kan altid opsige din aftale. Vi ved vi leverer en god service til en god pris og vi har det sådan at vores kunder skal komme af lyst og ikke af tvang. Rabatten giver vi fordi vi kan se at de kunder vi har på fast ordning også bestiller igen af lyst, derfor føler vi ikke vi lyst til at binde vores kunder til nogen strikse abonnementer. Vi er en vinduespudser og ikke et telefonselskab.

 

Vores vinduespudser kender Østerbro, og vi kender nærmest også hvert et vindue

Hvilket gør vi dagligt oplever at vi kan give en pris på dine vinduer bare ud fra din adresse, da vi kender bygningen og området. Vores vinduespudser kender alle smutvejene på Østerbro hvilket gør vi næsten altid kommer til tiden og altid leverer pletfrie vinduer. Vinduespoleringen bliver altid serveret med grøn energi, da vi kører i el-biler.

 

Vores vinduespudser er altid lige om hjørnet…

Med kontor på Østerbro, Nordhavn og hele 3 vinduespudsere der bor på Strandboulevarden. Så vil jeg mene vi er super lokalkendte, vi pudser nærmest alle de lokale butikker på Østerbrogade, Nordre Frihavnsgade og Århusgade. Der er ikke en vej på Østerbro hvor vi ikke har pudset et vindue, vi har nemlig tjekket. På Østerbro servicerer vi i dag over mange faste kunder som gladelig bruger os igen og igen. Vi elsker området og vil rigtig gerne pudse dine vinduer også.

 

En vinduespudser du altid kan regne med – få din pris nu og gør beskidte vinduer til en saga blot!

Lad os få bugt med de beskidte ruder – Du kan starte med at få pris på en af vores dygtige vinduespudsere her. Vores priser starter fra 160 kr. inkl. moms. 

Når du har fået prisen kan du gå til vores kalender for at se hvornår vi har tid og book din tid til vinduespolering på Østerbro med det samme online.

 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL:

Her på siden har vi samlet en liste med gode spørgsmål og svar.

Hvordan finder jeg min pris og tid?
1. Du indtaster din adresse i vores adressefelt. 2. Du klikker dine vinduer i vores klik-dine-vinduer guide. 3. Du får din pris og kan vælge den polering du ønsker. 4. Vælg dato og tidspunkt (de grønne tider er rabat-tider da vi er i nærheden) 5. Bekræft via SMS. Vi ses til flotte vinduer, regningen kommer først efter endt vinduespudsning på SMS og mail. Vi modtager både Mobilepay, betalingskort og bankoverførelse. Vi modtager ikke kontant-betaling.
Hvor hurigt kan i komme på Østerbro?
Som relt kan vi allerede komme dagen efter du bestiller din vinduespudser. Det er dog lidt forskelligt også afhængig af sæsonen. Du kan se hvornår vi kan komme i vores online-kalender. De grønne tider du ser er de tidspukter vi er i nærheden af din adresse, der får du rabat alt imens vi begge gør noget for miljøet. Vi kører kun i miljøvenlige biler.
Logistiksystem med grøn og fleksibel rabat, hvordan får jeg det på Østerbro?
Det får du helt automatisk da de priser du får vist samtidigt bliver generet udfra vores online-kalender og de lokationer vi befinder os på den givende dag du ønsker. Vi har rigtig mange vinduespudsninger på Østerbro og har derfor dagligt grønne tider der. Vær fleksibel ift. ankomsttidspunktet og få yderligere rabat, desto mere fleksibel du er desto mere rabat giver vi.
Hvad er priserne på vinduespolering på Østerbro?
Vores priser ligger i den billige ende. En 2 værelses lejlighed med dannebrogsvinduer koster omkring 280 kr. inkl. moms. En 3 værelses lejlighed koster ca. 350 kr. inkl. moms og en 4 vær. lejlighed omkring 420 kr. inkl. moms. Vi har både fast, grøn og fleksibel rabat på hele Østerbro Er du både grøn, fast og fleksibel så sparer du 120 kr. pr. vinduespudsning.
Trustpilot